Hvordan installere elektriske kabler i Stud vegger

February 23

For å plassere strømuttak i en vegg, er det første nødvendig å planlegge hvor mange utsalgssteder er nødvendig slik at du kan få en idé om deres påkrevd lokasjon. En god tommelfingerregel er en utløp for alle seks fot veggplass. Når du planlegger ledningene, vurdere om du trenger en ny linje Kjør fra boksen viktigste elektrisk av en godkjent elektriker før du kjører den nye kabelen.

Instruksjoner

•Mark stikkontakter steder med en markør eller blyant. Plasser boksen plast stikkontakt sammen med stud hvor du vil. og tegne linjer over og under å markere plasseringen av boksen.

•Measure en tomme ovenfor høyden merket for boksene elektrisk på stenderne. Lage et merke på midten av fire tommers hver stud kabelen må gå gjennom. Dette tillater deg å bore en sti gjennom hver stud fører til elektriske boksene.

•Drill hull gjennom hver stud, bruker en 3/4-tommers borekronen. Begynne med å bore et hull i gulvet eller taket plate slik at du kan mate den viktigste elektriske linjen gjennom til veggen. Starte boring gjenværende stenderne i linjen til alle hull er fullført

•Plasser uttaket bokser mot stenderne å montere dem. De fleste boksene har negler allerede integrert i dem, så trenger du bare å holde det på plass og hamre det på stud. Plass alle bokser for uttak samtidig.

•Feed den viktigste elektriske kabler i veggen, gjennom de første boltehull og i boksen første uttak. Kjøre et stykke kabel, starter i den elektriske boksen, og tråden resten gjennom boltehull til neste og sett slutten der. Gjør samme med noen andre utsalgssteder i veggen.

•Strip isolasjon fra main elektrisk feed kabel med en wire stripper og koble den til en side av det første uttaket. Løsne de to terminalene med en skrutrekker og fest svarte ledningen til kobber terminalen og hvitt til sølv. Stram terminalene ned sikker ledningen. Stripe isoleringslaget fra den andre brikken som utsett ledninger og koble dem til den andre siden av uttaket. Pakk elektriske tape rundt hele utenfor kanten av utsalgsstedet for å dekke terminaler og nakne wire. Gjør dette for alle utsalgssteder, og bruk en skrutrekker til å legge ved uttaket i boksene forankret til veggen.

•Kople elektrisk hovedkabelen til krets-boksen. Hvis det er mer enn tre uttak planlagt i veggen, kan du vurdere å gi linjen egen krets i boksen strøm. Slå på strømmen til de nye elektriske kablene og teste uttakbare beholderen å sørge for at det er strøm.

Tips og advarsler

  • Kontakt lokale byggforskrifter før du kjører nye elektriske kabler være sikker på at du installerer den etter riktig kode.
  • Vær forsiktig når boring gjennom stenderne som du ikke holder stud gjør det og bore i hånden eller kroppen samtidig.
  • Bruk vernebriller når bore hullene.
  • Hvis du er usikker, må en godkjent elektriker koble ny mur linjen til boksen viktigste elektrisk krets.