Hvordan installere Duct-Wrap

June 18

Hvordan installere Duct-Wrap

Kanaler er store rørene som bærer varm og kald luft fra en ovn, og klimaanlegget rom. De er tynne og spinkel, så luften er aldri så varmt eller kaldt når det når målet som det var i begynnelsen. Duct-wrap er et isolerende teppe som holder temperaturen i røret. Det er vanligvis minst 1 1/2 inches tykke, men det kan være to ganger at og den kommer i ruller opp til 100 fot lang og 6 fot bred. Installere duct-wrap er enkel.

Instruksjoner

•Rengjør og tørr røret du har tenkt å bryte med et rent håndkle. Forsegle lekkasjer i rør med tape, folie tape eller mastik tape.

•Measure de ytre dimensjonene på røret med en måler tape. Kuttet rull med duct-wrap i biter 2 inches lenger enn omkretsen av røret med verktøyet kniv. Du installere flyten i deler.

•Fjern bare isolasjonen men la bærestykket fra de overskytende 2 inches av røret vikle delen. Kuttet isolasjon fra brytes med verktøyet kniv. Koble flyten til seg selv slik at isolasjonen passer tett sammen og 2 inches av røret brytes mot overlapper delen intakt duct-wrap.

•Staple de overlappende mot intakt duct-wrap, bruker en utover omfavne stifter. Forsegle felles med duct tape.

•Overlap deler av duct-wrap der de rumpe sammen på samme måte du koble hver del av brytes til seg selv når du vikler røret. Cut 2 inches av isolasjon fra den ene enden av hver Rørseksjon wrap overlapper slik at røret brytes mot foregående avsnitt.

•Staple alle overlapper med en ytre clinch stifter du fysisk koble delene av duct-wrap, og sel alle ledd mellom delene av rør bryte med duct tape.