Hvordan installere drenering Foundation fliser

November 8

Fattige, utilstrekkelig drenering fra huset grunnlaget er en av de viktigste årsakene for våt, lekk kjellere. Vannet styres av tyngdekraften, og det vil følge banen til minste motstands vei. Når bakken rundt kjellere er vanskelig nok for vann å kjøre over den, i stedet ned gjennom det, vannet tar banen tyngdekraften gir den. Oftest dvs en liten sprekk i kjelleren veggen. Unngå dette problemet ved å installere drenering foundation fliser. Avløp fliser er faktisk er en runde, plast fire tommers rør med hull i toppen.

Instruksjoner

•Still digger eller Traktorgravere bøtte som nær grunnlaget som du kan sette det og opprettholde kontroll. Grave ned, fjerne skitt som du graver, fram bunnteksten. Bruk bunnteksten som graving guide, og grave ned seks til åtte inches under toppen av bunnteksten. Grave dette langt under toppen av bunnteksten å redusere små grunnvannspeilet nivået under underetasjen. Holde bunnen av grøften som uniform som mulig.

•Lay avløp fliser/røret. Har hjørnestykker på hånden for å slå hjørner med samtidig beholde drainpipe integritet. Bruk tetningsmasse for å forsegle delene rør/fliser sammen i endene som du installerer dem.

•Dekk røret med minst tre grus, mer hvis budsjettet tillater, ved hjelp av en spade. Fyll opp til i 18-24 inches av bakken Hvis du kan. Gir vannet en gravitasjon-vennlig bane som å reise, fra kjelleren. Grus bør være minst en tomme 1 1/2 tommer. Bruk ikke fine grus.

•Dekk grus med taktekking følte for å gi en silt barriere. Ikke la silt filtrerer ned gjennom grus, bosette seg i og tette flis/røret du nettopp har installert. Tette fliser kan bare løses ved grave det opp og erstatte den. Fyll ut resten av grøften med skitt du akkurat gravde ut til bakkenivå, bruker spade.

•Dig skyttergravene fra huset, bakken overflaten, hvis du har god stigningstallet til tunet eller bor på en ås som vil la tyngdekraften omdirigere vannet.

Tips og advarsler

  • Få og Sammenlign priser for hver fase av prosjektet.
  • Rekruttere mye hjelp å få det gjort raskt og uten regn forsinkelser.
  • Dette er ikke en billig prosjektet og uten graving utstyr, ikke prøv det.
  • Hvis en skråning å lede vannet fra huset ikke er tilgjengelig, kaller en foundation drenering profesjonell og diskutere alternativer med ham. Han vil sannsynligvis anbefale standard løsningen, en sump pumpe. Sump pumpe installasjon er rotete og kostbart.