Hvordan installere dobbelt panelet Vinduer

June 15

Forutsatt at du har målt riktig vindusstørrelsen og kjøpte dual-panelet vinduet; oppgaven med å installere det bør ikke ta for lang tid og du har et stort vindu av å se og holde koselig samtidig. Energisparing dobbelt panelet vinduer vil spare varme og penger og redusere utkast. Les videre for instruksjoner om hvordan å installere vinduet dual-panelet.

Instruksjoner

Få hjelp fra en venn

•Spør en venn for hjelpe, spesielt hvis vinduet du installerer er stort og må plasseres i et vanskelig sted eller en øvre etasje. Vinduer, spesielt dual-panelet, er dyrt og det er bedre å være føre var og til å erstatte vinduet før den er installert. Få alt utstyret du trenger klar og plasser den innenfor rekkevidde.

•Caulk en perle av caulk rundt hele rammen hvor nye vinduet skal plasseres slik en vanntett passer med ingen air-huller der kald luft kan angi. Med hjelp av din venn, lette det nye vinduet i stedet og holde det i posisjon.

•Skru ned sikkert. Skru sikkert forborede hullene i faktiske vinduskarmen. Denne jobben må gjøres med den ytterste forsiktighet som er bare en brøkdel av en tomme vekk fra der du er boring. Gå inn i huset og åpne, Lukk og lås det nye vinduet for å sikre en god passform. Tørke av alle fingeravtrykk eller spredt caulking før det tørker.

•Installer vindusrammen: spiker eller skru rammen rundt nyinstallerte dual-panelet vinduet å avslutte jobben og været. Rammen kan være enkelt design slik som vanlig eller malt styrene kjegleformede for å passe inn i en firkant eller et rektangel rundt vinduet.