Hvordan installere dekk trapper

October 8

Dekk trappen er ikke vanskelig å installere, men trapp stringere er litt tungvint å kutte ut selv. Bruk en precut trapp stringer, som er tilgjengelig på noen oppussing butikken, som en mal for egne trapp stringere. Dette vil gjøre stringer sette opp prosessen mye enklere. Når du har sporet antall trinn som kreves for prosjektet, klippe dem ut med en sirkelsag og fjerne lite gjenværende stykke ull igjen med meiselformet tre. Når den er ferdig, vil din dekk trapper gå sammen raskt.

Instruksjoner

•Determine ønsket plassering av dekk trapper og bruk galvanisert negler å spikre trapp klammerne dekk rammen (siden av dekk) eller ansikt plate (slutten av dekk). Installere trappen i henhold til din lokale bygge kode krav.

•Nail trapp stringere til trappen braketter bruker galvanisert negler.

•Skjære trelast i trapp løpebaner med et spisst så. Bruk 3-tommers tre eller dekk skruer for å feste trappetrinn til trapp stringere. Bruk en innramming kvadrat forsikre trapp stringere er rett før installere trappen løpebaner. Bruk 16d (penny) spiker til verdensrommet trappen løpebaner for å tillate tilstrekkelig drenering.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når kutte tømmer med en miter så.
  • Bruk vernebriller ved en SAG.