Hvordan installere Chain Link gjerde på ujevnt underlag

July 6

Hvordan installere Chain Link gjerde på ujevnt underlag

Det er usannsynlig du kan installere et gjerde rundt eiendommen din i en dag. Skal plassere innleggene dine gjerde rundt eiendommen linjene må gjøres på forhånd, og med nok tid til at betongen til å stivne og innleggene til satt på plass. Siden de fleste egenskaper er ikke helt flat, må justeringer gjøres for å sikre at gjerdet vil være rett og nivå på ujevnt underlag. Dette er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Med de aktuelle retningslinjene, kan du sikre at din chain link gjerde blir nivå.

Instruksjoner

•Koble maskinen din egenskapslinjene først enten ved å få en plat kart fra lokale tax assessor eller samfunnet zoning poster avdelingen. Kontroller at det er ingen bygningen restriksjoner i samfunnet som vil hindre deg i å installere en lenken koble sammen gjerde. Kontroller at du har riktig bygningen tillater om nødvendig i ditt område før du installerer gjerdet.

•Plasser terminalen innlegg på hjørnene av egenskapen beskyttes. Terminal innleggene er tykk diameter innlegg som sikker gjerdet i hjørnene. Linjen innlegg er tynnere i diameter.

•Få en linje legge avstand diagram fra lokale gjerdet eller bygge forsyning forhandler. Dette diagrammet gir deg riktig avstand kravene tilsvarer størrelsen for egenskapen og avstand mellom linjen innlegg; for eksempel krever 40 fot mellom terminal innlegget plasseringen linje innlegg skal være lik avstand 10 fot fra hverandre for riktig installasjon.

•Plasser linjen innlegg på den tilsvarende plasseringen mellom terminalen innlegg ifølge den linjeavstand diagrammet.

•Dig alle hullene for innlegg på deres plassering poeng med et innlegg hull digger eller motorisert kvernen. Grave en 10-tommers-diameter hull med bunnen lufte ut til 12 inches for terminal innlegg. Grave hull til en dybde tilsvarer høyden på gjerdet stoffet. For eksempel hvis pole er en standard 6 fot lang og gjerdet stoffet er 4 fot høy, grave hull 1 fot pluss 10 inches dyp. Terminal innlegg skal 2 inches høyere enn gjerdet stoffet.

•Dig hullene for linjen innlegg på diameter 8 inches øverst og fan hullet ut på havbunnen og 10 inches. Grave hullene til en dybde tilsvarende gjerde stoff høyden. Et standard 6-fots linje innlegg og en 4-fot høye gjerdet stoff, bør hullet Graves til et dyp 2 fot pluss 2 inches. Linjen innlegg må være 2 inches lavere enn gjerdet stoffet.

•Plasser terminalen innlegg hullene og hell en betongblanding i hullene for terminal innlegg. Sikre at de er loddrett rett med nivå. Har en venn hjelpe med dette trinnet og sted polakkene hullene samtidig. Knytt en streng linje 4 inches under toppen av terminal innlegget og strekke det tett fra toppen av en terminal innlegg til andre etter at betongen har herdet.

•Fyll betong i linjen innlegg hull og plasser polakkene i hullene. Tillate betongen til å sette i noen timer, men ikke la det helt stivne. Kontroller at innleggene er loddrett rett med nivå. Justere tiden i henhold til konkret blande du vil bruke.

•Løft polakkene opp på nedover skråningen å plassere dem i en høyde selv med streng linjen. Alle linjen innlegg skal selv øverst med streng linje. Gjenta rundt hele gjerdet ved å heve eller senke linjen innlegg for å møte streng linjen. Tillate en dag for betongen til å herde.

•Sett gjerdet fots utrulling ca 1 av rullet gjerde stoff. Fest den til terminal innlegget først med metall låsingen og wire. Rull ut det videre og strekke gjerdet tett og knytte den til det neste linjen innlegget. Gjenta til gjerdet er fullstendig installert og trygt knyttet til hvert innlegg.

•Plasser cap kroner på innlegg og fest gjerde stoffet til dem. Kronen er en metall loop som passer inne i linjen og terminal innlegg toppen hullet, med en runde brakett som fester den til toppen av gjerdet innlegget. Plasser metall loopen over en del av gjerdet stoff ledningen og skru runde braketten ned rundt. Gjenta med alle gjerdestolper.