Hvordan installere Chain Link gjerde innlegg

May 19

Gjerder legge verdien til egenskapen samtidig som sikkerhet. Chain link gjerde er praktisk for trygt inneholder små barn og kjæledyr uten sperring utsikten fra et verft. Installere chain link gjerde innlegg for første fase av bygging av nye gjerdet. Riktig sett innlegg vil holde gjerdet godt jordet i år.

Instruksjoner

Hvordan installere Chain Link gjerde innlegg

•Kontroller lokale zoning forskrift om gjerder. Noen områder begrense gjerde høyde og krever egenskapen hatt. Du også måtte betale for byggetillatelse.

•Contact alle lokale verktøyet bedrifter og tjenesteleverandører for hjelp i å finne begravet vann og kloakk linjer, samt elektriske, telefon og TV. Det er vanligvis ingen kostnad for linje eller kabel, men reparere skader kan være kostbart for deg.

•Locate landmåleren stakes merking din egenskapslinjene. Hvis du ikke finner disse stakes, ansette en lisensiert undersøkelsen mannskap å fastslå grensene.

Når du er klar til å installere innlegg, bruk arbeidshansker og arbeid støvler. Dette vil beskytte dine hender og føtter mot blemmer og andre skader.

•Measure lengden på hver side av foreslåtte gjerde skapet. Bestemme hvor du skal sette portene.

•Mark en guide line for foran veggen av gjerdet og kjøre tre innsatsen i bakken i tråd med dette. Plante innsatsen Ben på utsiden av den planlagte beliggenheten for både foran hjørne innlegg. Tie ledningen mellom stakes kjører 3 inches over bakken.

•Lay guide streng markerer sidene og bak vegg av gjerdet. Plant en to fot på utsiden av en av foran hjørnene, i tråd med den foreslåtte siden av gjerdet. Binde ledningen til plantet innsats, kjøre ledningen langs siden og knytte det til en løs spill med nok slakk til Ben forbi hjørnet tilbake. Sette den 90-graders vinkelen av en snekker square i skjæringspunktet mellom de to strengene. Spør hjelperen gå tilbake innsatsen i posisjon og plante den hvor de to strengene krysse vinkelrett. Bruk denne metoden til torget merkene for de andre tre gjerde hjørnene.

•Mark hver post plassering med en spray malt "X" som senteret er 3 tommer fra ledningen linje. Start med hjørner og innleggene på hver side av portene. Separat porten innlegg etter gate produsentens spesifikasjoner. Kjøre et målebånd langs hver av gjerdet veggene til hvert indre innlegg med jevne mellomrom. Innleggene kan være installert opptil 10 fot fra hverandre, men en avstand på 6 til 8 føtter sikrer større stabilitet i sterk vind.

•Kontroller en markør ring rundt hver gjerdet innlegg hvor den vil krysse ledningen strengen. Trekkes to 2 tommer fra den planlagte gjerde høyden for innlegg i hjørnene og på porter og 6 inches for indre innlegg. Merk disse avstandene fra toppen av innlegg.

•Dig etter hull. Løse ledninger fra innsatsen og legge dem til side. For indre innlegg, bruk en post hull digger for å lage hull 6 inches i diameter og 2 og en halv fot dypt, sentrert over spray malt "X" merkene. For hjørne og gate innlegg, gjøre hullene 6 inches dypere og 2 inches større.

•Mix betong i trillebår. Gradvis legge liten mengde vann til tørre betong blanding, røring med spade å oppnå en konsistens så tykk som stivnet leire.

•Plant indre innlegg først. Retie ledningen linjene. De skal gå over hullene forlate 2 inches på utsiden og 4 inches på innsiden av hver. Korrigere eventuelle hull forskyvning før planting innlegg. Spade i betong og fylle innen 4 inches av overflaten. Stick gjerdestolpen i våt sement og skyv det ned til markør ringen er på nivå med ledningen og utsiden av innlegget er ganske rørende strengen. Plasser et nivå mot innlegget og stå innlegget oppreist, eller lodd. Spør din hjelper å holde stillingen på plass, med nivået ved det, mens du fylle det gjenværende hullet med skitt. Trinn fyll skitt på plass å angi hvert innlegg.

•Plant hjørnet og portstolper. Dette vil stå høyere enn indre innlegg, og deres større diameter vil presse ledningen linjene på utsiden. Husk disse hullene er bredere og dypere, så de vil holde mer konkret.

•Dekk innlegg med caps. Bruk guide caps på indre innlegg og angi beste landskamper på gate og hjørne innlegg. Tillat 24 timer for betongen tørke før noe annet vedlegges innlegg.