Hvordan installere Cedar riste tak

December 22

Cedar rister var en vanlig taktekking materiale lenge siden før oppfinnelsen av fargerike montert tinn tak og rullet taktekking. Vibrering ble hånd-delingen av landet håndverkere som var mestere i deres handel. Cedar ble brukt som en robust, er værfast dekker på de fleste hytter og hadde en ekstra bonus av å være insekt bevis. Derfor ble noen ganger cedar rister brukt på de ytre veggene av boliger. Jo lenger cedar vibrering ble utsatt for grusomme elementene, mer attraktive i utseende de vokste, tar på en grå, værbitt utseende, gir bygningen et bestemt karakterstyrke og rustikk sjarm. Bruk følgende fremgangsmåte hvis du vil gjenskape dette ser for ditt hjem.

Instruksjoner

•Start ved å legge en 18-tommers bred løpet av overbygg følte (også kalt "tar papir") over hele lengden av taket. En solid base av kryssfiner kreves under taktekking følte som cedar rister er tyngre enn sedertre Helvetesild og trenger ekstra støtte og stabilitet av kryssfiner. Reparere følte med taktekking stifter.

•Installer cedar rister over taktekking følte arbeider fra venstre til høyre ved kjøring to lange taktekking spiker i riste en tomme opp riste, dekkes av den neste løpet av sedertre rister. Lå første cedar riste henger en tommers-og en halv over den gavl slutten av taket. Tillate løpet av sedertre shakes til overheng fascia av minst en tomme.

•Kontroller gapet mellom cedar rister er 3/8 til 5/8 tommer for ekspansjon og sammentrekning av naturlig tre vibrering på grunn av temperaturer i varierende værforhold.

•Bruk samme mønster å legge kursene av sedertre rister som du ville om du ble liggende kurs av murstein og mørtel overlappende hver murstein. I dette tilfellet hver cedar riste.

•Skjære mer takstein følte størrelse for hver to kurs av sedertre rister. Spiker ned med overbygg negler. Når du har lagt alle kursene i cedar rister og opp til toppen av taket, må cedar ridge-caps. Hvis det finnes ingen cedar ridge-caps, kan to cedar rister plasseres sammen; en litt høyere enn de andre overlappende mønet på taket.