Hvordan installere Bluestone

April 29

Terrasser og gangstier laget med bluestone Legg et utseende og å din eiendom med lite vedlikehold og arbeidet som kreves for å ta vare på den. Forberede området og installere steinene riktig for å sikre lengst mulig livet fra din nye bluestone området. Velg en steinstøv base, eller bruke grus og sand til å lage en støttende base for steinene hviler på.

Instruksjoner

•Mark området der du vil installere bluestone med tre innlegg rundt ytterkanten. Bindebånd mellom stolpene for å opprettholde en rett linje når du fjerner ut området. Grave ut det øverste laget av jord, steiner og røtter i roped av området. Rydde jord til en dybde på 6 tommer. Nivå grunnlaget for området som mulig.

•Fyll i din base materiale. Spre 4 inches av steinstøv jevnt gjennom området. Pack støv stein åopprette en solid base. Alternativt fylle 3 inches med grus i bunnen med 1 tomme sand som dekker toppen. Pack materialet helt.

•Våt base filler med en slange. Mette området godt å oppmuntre settling. Vent natten overflødige vannet renne. Pakke hele området ned igjen før du plasserer bluestone.

•Plasser alle i full bluestone stykker først med en gummihammer for å tappe rutene på plass. Fyll ut de gjenstående områdene med kutt stykker til slutt ytre trim og hjørne. Tapp brikkene på plass med gummihammer.

•Spread steinstøv eller sand over arealet å fylle sprekker mellom steinen. Feie hele området med en push kost å oppmuntre filler å avgjøre. Nytt filler over tid etter behov.