Hvordan installere bevegelse detektor systemer

May 26

Bevegelsesdetektorer brukes vanligvis med hjem sikkerhetssystemer for å skremme inntrengere og store dyr. To typer bevegelsesdetektor er tilgjengelig: en passiv infrarød sensor (PIR) og en dobbel-teknologi sensor. Takket være moderne teknologi, kan de være hard-telegrafert til eller trådløs. Det finnes en rekke bevegelse detektoren produsenter. Finere installasjon er dekket i instruksjonene som følger med bevegelsesdetektoren, men grunnleggende installasjonsprosedyren er den samme for alle varianter.

Instruksjoner

•Assess behovene til egenskapen og bestemme hvor bevegelsesdetektoren skal monteres. Utendørs bevegelsesdetektorer bør dekke områder som er sannsynlig inngangspunkter til egenskapen og innendørs de rettes på korridorer, trappeoppganger og andre deler av de hjemme inntrengere er sannsynlig å gå.

•Hvis bevegelsesdetektorer PIR, kontroller at de ikke er aktivert av lyse Vinduer eller sterk varmekilder. PIR detektorer aktivere fra bevegelse og varme kilder, som betyr windows, radiatorer og luftventiler setter alle potensielt av detektoren. Planlegge deretter.

•Hvis alarmsystemet er fastmontert, kjøre ledninger til hvert av områdene detektorer monteres. Se dokumentasjonen som fulgte med sikkerhetssystemet for ledninger informasjon. Trådløs forslag merker systemer vanligvis kommer med sin egen makt, eller makt kan rutes til systemet fra nærmeste stikkontakt.

•Installer bevegelsesdetektoren monteringsbraketter. Bore starter hull i veggen stud. Installere 2-tommers skruer og skru dem ned sikkert med en skrutrekker. Montere bevegelsesdetektoren i braketten og justere siktet. Sensorer bør installeres minst to meter over gulvnivå. Utendørs bevegelsesdetektorer skal monteres to og en halv meter over bakken eller høyere.

•Sett lampen hvis bevegelsesdetektoren har en. Wire kampen til den samme strømkilden som detektoren. Noen bevegelsesdetektorer tillate trådløs kontroll av en ekstern innslag. Hvis dette er tilfelle, programmet de to enhetene skal fungere sammen Nene. Dette innebærer vanligvis holde nede en knapp på hver enhet samtidig.

•Test systemet ved å gå gjennom området. Noen bevegelse detektor systemer har en innstilling for å justere følsomheten. Dette er nyttig hvis det er liten pets.