Hvordan installere beslag på en PVC Metal-kanal

March 9

Hvordan installere beslag på en PVC Metal-kanal

Industrielle innstillinger som stål produksjonsanlegg og kjemiske anlegg krever bruk av galvanisert stål rør innkapslet i en PVC-belegg for å beskytte kretser. Denne PVC-belegg forsinker oksidasjonsprosessen som kan skje ganske raskt i slike surt miljøer. Når du installerer slik kanal, men er det nødvendig å vedta en spesielle måte å håndtere kanal for å hindre skade den. Den gode nyheten er, bortsett fra behøver en stropp skiftenøkkel, dette alternativet håndtering metoden er enkel nok til at du kan utføre den med verktøyene du allerede har.

Instruksjoner

•Skjære av en 6-tommers stykke vanlige stive stål kanal som er mer enn 1/2 en tomme større i diameter enn den PVC-belagt kanal, bruke en båndsag. Kuttet kort stykke rør når ned lengden bruker en Sawzall så.

•Plasser kort stykke rør rundt PVC-belagt røret nær slutten av røret. Sett inn PVC-belagt røret på tråder stativ slik at kjeden klemmen passer bare rundt kort stykke stive stål kanal. Stram kjeden klemmen slik at kjeden strammer rundt den ytre delen av pipe, som vil deretter stramme rundt PVC-belagt røret uten å skade den.

•Skjære PVC-belagt røret til ønsket lengde med en båndsag, deretter kuttet en linje rundt diameter av PVC-belagt røret ca 1 tommers fra slutten av røret med en liten kniv. Kuttet en annen linje fra første ned til slutten av røret og Skrell 1-tommers stykke PVC-belegg av røret ved hjelp av kniven. Dette vil forlate en 1-tommers del av galvanisert stål kanal uten noen belegg, som kan du nå enkelt passer en pipe threader.

•Thread røret med en elektrisk drevet threader eller en hånd-cranked threader, mens smøre det med skjæring olje. Male innsiden av røret-slutten fil fjerne noen kanter som kunne ledninger.

•Sett montering ved å spinne det på klokken med en stropp skiftenøkkel i stedet for låser. Klut stroppen vil tillate deg å stramme montering uten å rive PVC-belegg.