Hvordan installere behandlet tre dekk trapp rekkverk

January 30

Hvordan installere behandlet tre dekk trapp rekkverk

Installere trapp rekkverk på dekk er et stort prosjekt som gir ekstra skjønnhet på grunn av behandlet tre og legge til sikkerhet og støtte. Kjemikaliene i behandlet trelast gjør det holdbare og kjøpedyktig motstå elementer som regn, sludd, snø og ekstrem varme. På lang sikt betyr dette startinvesteringen engangs, kanskje dyrt vil oppveie kostnadene ved redoing rekkverket gjentatte ganger hvis du bruker tre ikke ment for utendørs.

Instruksjoner

•Measure en 4 x 4-tommers tre innlegg minst 30 inches lang, med et målebånd, og fest en kritt linje. Kutte innlegg på kritt linjen, med en sirkelsag, før du plasserer dem mot skrånende styret (stringer) støtter som slutten av trinnene. Merke den vannrette delen av trappen med merketråd å indikere til å klippe rundt at innlegget å passe flush mot trappens stringer.

•Skjære markerer dette med en sirkelsag eller hammer og meisel. Merk det første hullet der du vil feste trapp rekkverk innlegget med en markør. Mål 3 inches unna med et målebånd fra det første hullet å merke det andre hullet. Bore to merkene du gjort om lag ¼ tomme gjennom post og stringer. Fest rekkverk innlegget med 4 1/2-tommers vogn bolter. Sikker med skiver og nøtter. Gjenta dette trinnet for å knytte et rekkverk innlegg på den andre siden hvis ønskelig.

•Finn avstanden mellom den nederste skinnen innlegg på dekk og dekk overflaten innlegg som grenser til trappen, bruke et målebånd. Overføre disse målene til toppen og bunnen av de 2-ganger-4 stykker av tre, med en markør. Kuttet ut de merkene på en vinkel.

•Koble trapp rekkverk til innlegg med 3-tommers dekk skruer og en drill. Gjenta denne prosessen for den nederste dekk skinnen og andre deler hvis ønskelig. Mål avstanden mellom den nederste dekk skinnen og trappen, bruke et målebånd og slik at det er mer enn 6 inches hverandre. Finn dekk rekkverks center og markere med markøren, forlater 4-tommers avstand slik at du kan installere noen spiler.

•Kontroller et merke minst 2 inches unna på begge sider av merket du gjort til sentrum. Kuttet ut spiler i samme vinkel som trapp rekkverk, bruker sirkelsagen. Installere spiler slik at de er under merkene du laget, bruker en hammer og galvanisert negler.