Hvordan installere Beadboard langs trappen

February 5

Hvordan installere Beadboard langs trappen

Beadboard, også kjent som grasfly, er trepaneler som går halvveis opp en vegg eller trapp og kan lage en elegant addisjon å din hjem. Utfordringen med å installere beadboard langs din trappen får vinkler akkurat. Beadboard installeres vertikalt, så det er lett å finne lodd med en snekker nivå. Vannrett sidene av beadboard følger din trappene, så det er enkelt å måle med en glidende T skrånet firkant. Når du har målt og kutte beadboard riktig, er installere det en enkel jobb.

Instruksjoner

•Hold trim en snekker nivå vertikalt på veggen ved siden av trappen. Justere nivået til du ser boblen akkurat for senteret av nivået. Spør en venn å holde nivået på plass.

•Plasser trim håndtaket på torget T skrånet på veggen ved siden av trappen. Juster blad av plassen slik at den hviler mot en av sidene av nivået.

•Kopiering vinkelen du opprettet i trinn 1 og 2 i tabellen så. Lå kvadratet på tabellen med sagen falsen med firkantet flush med bladet av sagen. Juster plasseringen av plassen slik at håndtaket på plassen er flatt mot gjæringsmåleren av sagen.

•Skjære alle paneler for beadboard bruker spisst måle innstilling du angir i trinn 3. Plass panelet mot så. Panelet skal stille opp langs bunnen av sagen. Presse panelet gjennom så og skjær den i vinkel du angir.

•Plasser panelene mot veggen ved siden av trappen, begynner på den ene enden og jobbe deg opp eller ned, avhengig av hvor du skal begynne. Spør en venn å holde panelet mens du kobler den til veggen med en kompressor nail gun og panel negler. Sett inn neglene minst 1/2 tommers fra kanten av panelet for å unngå å dele veden panel.

•Apply sparkelet med en sparkelet pistol. Klem sparkelet i spikeren hodet hull, sømmer og hjørner av beadboard. La sparkelet helt tørt. Sand over sparkelet med fine-korns slipepapir.

•Paint beadboard med maling og en pensel. Velge en maling som er lett å rengjøre, siden bunnen av beadboard får skitne og scuffed over tid.

Tips og advarsler

  • Bruke maling eller lakk før eller etter beadboard på din trapp.