Hvordan installere Baseboard Trim for løperen områder

February 15

Teppet installasjonen går jevnere hvis baseboard installert langs teppebelagte områdene gjøres med teppet i tankene. I mange tilfeller installert baseboard trim for løperen områder er enten for tett på gulvet eller for langt fra gulvet. Tidligere krever teppe montører til men teppe kanten mot baseboard og sistnevnte forlater et mellomrom mellom bunnen av baseboard trim og toppen av teppet. Begge fungerer, men er ingen perfekte. Lar en riktig mengde plass mellom baseboards og gulvet, kan disse situasjonene lett unngås.

Instruksjoner

•Skjære gitteret til en tommers bred biter for å bruke som avstandsstykker. Avstandsstykkene holder baseboard trim en uniform 1/4 tommers på gulvet.

•Plasser avstandsstykkene på gulvet i hvert hjørne og angi et skrap hovedkortets trim oppå. Bruke en blyant merke toppen av trim på veggen.

•Lokk som kan klikkes en kritt linje på hver vegg, med merkene i trinn 2. Disse retningslinjene vil diktere hvor toppen av baseboards gå.

•Spread flere mer avstandsstykker langs veggene, omtrent hver 2 fot eller så. Plass baseboard trim på boksene.

•Nail trim på veggen, stille opp toppen av baseboard med retningslinjene. Det kan være nødvendig å fjerne mellomrom eller heis trim bord opp litt å holde toppen av baseboard stilt opp med retningslinjen.