Hvordan installere Baseboard Molding for laminatgulv

October 5

Laminatgulv er vanligvis "flytende" gulv, som betyr gulvplankene kobles til hverandre, men ikke spikret eller festet til gulvet. De er installert med en ¼ til ½ tommers gapet igjen rundt kantene på gulvet, av vegger, slik at gulvet til å gå med klimaendringene. Baseboard molding rundt kantene på gulvet skjuler hullene og holder ned omkretsen av gulvet. Du kan lirke av din gamle molding, og installere det på nytt etter at gulvet, men installere nye molding fra bunnen er et alternativ også.

Instruksjoner

•Measure en vegg, fra hjørnet start til slutt, langs gulvet. Overføre målingen til et stykke baseboard, gjør to merker på baseboard, med veggen målingen mellom merkene og noen inches av ekstra molding på utsiden av merkene.

•Lay molding på din spisst så, plassert på samme måte som det vil bli stående mot veggen. Sette den slik en av merkene er foran bladet. Dreie bladet til 45 grader, peker i mot midten av brettet. Gjøre kutt.

•Gå molding så den andre enden er foran bladet. Swivel bladet 45 grader i den andre retningen, så det er fremdeles peker til midten av arb. Gjøre kutt.

•Measure og kutt stykker av baseboard molding for hver av de andre veggene i rommet på samme måte.

•Plasser to molding stykker på gulvet med sine respektive vegger. Kjegleformede ender bør rumpe sammen for å danne hjørnet, og de bør dekke gapet i gulv langs veggen. Kjøre ferdig negler langs de øvre og nedre kantene av både boards, sette neglene 12 til 16 inches fra hverandre. Gjenta for hvert bord i rommet.