Hvordan installere badekar håndtak

May 22

Hvordan installere badekar håndtak

Badekar håndtak er en trygg investering for familien og vil bidra til å sikre din fred i sinnet. Den gjøre-det-selv-er kan installere inventar ved hjelp av en annen person. Samle alle forsyninger først, og følg disse enkle å forstå instruksjonene.

Instruksjoner

Kjøp og forberedelse

•Purchase eller gulvet-veggmontert fange som vil støtte tunge belastninger (opptil 1000 pounds i noen tilfeller), og de som vil også legge permanent til veggen eller på gulvet. Sikkerheten barer er ikke vanskelig å installere, og vil ikke la permanente merker på kamper, men disse stilene er konstruert for «hjelp» formål.

Sette inn en 24-tommers bar, en nasjonale kjøkken og bad Association (NKBA) anbefaler for største siden veggen installasjonen. De har også funnet ut at en bar på en 45 graders vinkel fra kanten av badekaret er enklest for de fleste å bruke. Den vinkelen skal også passe perfekt mot standard 16-tommers linjeavstand pigger (loddrett tre innramming bak veggene).

•Measure og mark. En vinklet bar med den nederste linjen på ca 8-10 inches over kanten av badekaret bør være et godt mål. Merk høyden.Finn veggen studs bruke en stud finder. Sonde hullet med en spiker å finne tre. Kan du også dobbeltsjekke etter dunkende på veggen med en knoke---en hul lyd betyr at du må flytte.Montering flensen har vanligvis tre hull. Vanligvis vil bare to av dem passe i stud, det er derfor du har forskjellige skruen typene. Plasser baren og merke innenfor hvert av hullene.

•Bruk en skarp syl. til "Skriv" veggen der du markerte ditt hull. Denne friksjonen skrape bidrar til å sikre at din borekronen ikke vil skate langs overflaten av veggen, skade flis. Bore 1/8-tommers hull over merkene. (Du kan se gjennom maskeringstape hvis du er redd for å bryte flisen.)

•Opprett skruehullene. Litt for 1/4-tommers glass eller flis mur kan forstørre hull produsentens skruer. Etter at med litt 5/32-tommers tre vil gjøre piloten hullene i stud enklere å bore i.En plast anker bør gå inn i hullene som savner stud. Planlegger å skru disse til veggen med nr. 10 eller 12 rustfritt stål gryte skruer med en lengde på minst 1 tomme eller mer.

Montere og Test

•Ikke denne jobben bruker to personer---en holder baren og gjør montering. Bruke silikon caulk hullene før montering baren. Fullføre installasjonen av skruen alle hull riktig. Må ikke strammes som fliser kan knekke. Du kan kjøre en perle av caulk rundt lampen er kanten, skyv fingeren inn flens og feilfri av overflødig hvis nødvendig.

•Rengjør overflødig reparer av fliser og omegn med en fuktig klut. Kontroller at baren kan støtte vekten på en "test" pull-up.

•Think installere håndtak dusj eller nær toaletter.

Tips og advarsler

  • De fleste barer er rustfritt men farget håndtak er tilgjengelige.
  • Prøv ikke å bore dypere enn dybden av flisen. Da endre til litt mindre anbefales for stud pilothull.