Hvordan installere Backyard Sump drenering

January 29

En våt bakgård reduserer din glede av utendørs i hjemmet og kan fremme vann infiltrasjon i kjelleren. Installere en dreneringssystemet bidrar til å flytte vann fra gården. Yards med liten skråningen kan kreve en sump pumpen å fjerne vannet. Avhengig av vann problemet og bakgård, kan dette bli et stort prosjekt som krever mye arbeid.

Instruksjoner

•Plan plasseringen av avløpet grøfter for dreneringssystemet bakgård. Plass skyttergravene der vannet akkumuleres i bakgården. Skyttergravene bør koble for å samle opp vann sentralt i gården.

•Dig skyttergravene til en dybde på om to fot. Systemet kan samle og bære bort noe vann i jord over nivået på bunnen av grøften. Det kan ikke trekke vann fra dypere i bakken. Grave skyttergravene dypt nok for å fjerne grunnvann fra matjord. Bruk en liten gravemaskin, tilgjengelig fra utleie butikker eller spade for mindre jobber.

•Plasser avløp fliser og perforert 4 tommers PVC rør i bunnen av grøften. Koble avløp fliser sammen med PVC fittings og PVC lim. Avløp flisen skal nivå eller skrå litt mot det sentrale akkumulering punktet.

•Excavate en grop i bakgården sentrale beliggenhet avløp systemet. Lage et hull stor nok å huse en sump grop. Disse gropene er kommersielt tilgjengelige og har beslag drain flisene.

•Dekk avløpet side ved side med grov grus eller knust stein til en dybde på ca fire inches over flisen. Den store størrelsen på samlet tillater vannet å strømme gjennom fra bakken til avløp fliser. Dekk grus med jord igjen fra utgravningen eller fylle hele utgraving med steiner. Fylle hele grøften med stein kan overflatevann renne direkte til avløp flisen.

•Passer sump pumpen i gropen. Koble en tømmeslangen til pumpen og koble pumpen til en stikkontakt. Sted på slutten av slangen på et passende sted å avhende vannet. Dette kan omfatte drenering i eksisterende dreneringsgrøfter eller byen storm kloakk system.

Tips og advarsler

  • Finne et sted å pumpe er vannet noen ganger et problem. Forskrifter forbyr pumpe vann på andre eller hvor det kan påvirke offentlig infrastruktur som gater og fortau.