Hvordan installere avtrekksrøret i Bad avløp linje

March 25

Hvordan installere avtrekksrøret i Bad avløp linje

Hjemmet avløp, vent og avfallssystemet (DWV) avhenger av tyngdekraften og luftstrømmen avfall og vann til sakte. Drainpipes alle skråningen nedover og åpninger innføre luft til dreneringssystemet å hindre vannlåser. Hvis du har noen gang overførte vannet ut av et badekar med en slangen, vet du at du kan sette tommelen over en ende av en vannfylte slange og løft den ut av badekaret. Vannet blir i slangen til du fjerner tommelen. Alle slangen trenger er litt luft og vann renner rett ut.

Instruksjoner

•Locate tilkoblingen i veggen bak forfengelighet der horisontalt oppvaskkum avløp møter den loddrette drainpipe.

•Kople en 2-tommers sanitære T-passende mellom disse to rør. T-montering har tre åpninger. En passer på det vannrette oppvaskkum avløpet, en passer på den loddrette drainpipe og de andre åpne oppover for vent pipe. Der vannrett åpningen møter montering, finner du en skrå vinkel, kalt en fei.

•Start sanitære T-montering slik feie kjører nedover.

•Skjære PVC rør å passe med et rør så og bruk både PVC renere og PVC lim som anbefalt av produktprodusenter for å koble rørene.

•Measure, kuttet og passer en 2-tommers PVC rør til toppen av sanitære T-montering. Lengden av røret kan variere på grunn av din hjem konfigurasjon, men målet med avtrekksrøret er å kjøre oppover på loftet, hvor du vil koble den til den største ventil og-jord bunken.

•Drill et hull gjennom den øverste veggen platen med 2 1/4-tommers hull litt og kjøre i røret gjennom hullet, og på loftet. Legger til PVC albuer, om nødvendig, omdirigere røret mot luft og jord stakken.

•INTERSECT ventil-og-jord stakken, som vanligvis er 4 inches i diameter, med en 4-tommers-ved-2-tommers PVC rør redusering T-utrustning.