Hvordan installere avløp fliser i bakgården

March 5

Avløp fliser systemer samle underjordisk vann i ett område, der det kan pumpes fra eiendommen. Brukte rundt grunnlaget for å hindre vann akkumulering og skade, kan et avløp fliser system oppstilt noen steder for å lindre grunnvann metning. Avløp fliser er vanligvis perforert PVC pipe 4 inches i diameter. Prosessen med å installere avløpsrøret ligner uansett hvor det er brukt.

Instruksjoner

•Excavate en grøft 18-24 inches bredt gjennom bakgården, en spade og trillebår eller leid graving equipment. Dybder vil variere, en 3-fots-dype grøft er tilstrekkelig hvis avløp fliser systemet er nødvendig bare for å avlaste grunnvann metning. For å tørke våte kjeller, grave nederst grøften så dypt som huset footings. Holde topsoil og undergrunnen i senere tilbakefylling.

•Plasser avløpet flis rør i bunnen av grøften. Koble delene av røret i henhold til produsentens instruksjoner før du når slutten av din grøft.

•Koble avløpet flis røret til en 16 - til 24-tommers loddrett PVC-rør i den ene enden. Bruk en PVC-rør montering cap nederst oppreist røret som forlenger oppover over bakkenivå.

•Dekk røret med knust stein som er blitt vist å en minimum størrelse 1 til 1 1/2 inches i diameter. Fyll grøften til en dybde på minst 6 inches over avløp flisen. Dekk knust rock med tarpaper eller annet materiale som er forfall-motstandsdyktig og vanntett.

•Backfill grøften med skitt fra tidligere utgraving. Plasser i undergrunnen på bunnen av grøften og holde topsoil for "top" i grøften. Mound jord 4 til 6 inches slik at bosetting av nylig fylt grøften.

Sette inn en sump pumpen i vertikal røret. Utvide pumpens Vedlagte tømmeslangen grunnvann salg området.

Tips og advarsler

  • Sump pumper er vanligvis elektrisk drevet. Legge til en elektrisk service, en bakken feil interrupter utløp, nær avløpet for bekvemmelighet.
  • Avløp vann til et område der naturlige drenering vil bære vann fra bakgården. Men pumping av vann på privat eiendom som eies av andre er ofte ulovlig eller kan resultere i nabolaget uenigheter. Finne et sted å pumpe overflødig vann kan være en utfordring.