Hvordan installere avløp fliser for en Wet verft

July 25

En wet verft er et stygt og vanskelig å opprettholde hvis du ikke ta drenering problemer. Installere avløp fliser eller perforerte rørene designet til å frakte bort overflødig vann, er en effektiv, langsiktig løsning. Installasjonsprosessen innebærer graving en sti gjennom de våteste områdene og strategisk plassering flisene å bære vann til tørre områder i gården eller en trygg drenering stikkontakt som en gate innbindingsmarg eller swale.

Instruksjoner

•Sett innsats gjennom midten av våtrom hver 4 fot. Juster innsatsen for å danne en rett, direkte bane til et lavtliggende tørt område eller drenering uttaket. Vikle et stykke streng rundt toppen av innsatsen å merke ut en bane.

•Dig en kanal med en spade langs plottet av innsatsen og streng. Kanalen skal være 12 inches bredt og 24 inches dyp med buet, U-formet vegger. Grave bunnen av kanalen ned 1 tomme dypere for hver 8 føtter avstand til å opprette en svak skråning.

•Fyll 6 inches av grøften med grus og spre den med en spade.

•Still avløp fliser, eller perforert rør, ned midten av kanalen. Plass et drenering rutenett over startpunktet av rør og albue tilkoblinger.

•Dekk brikkene med en annen 12 inches av grus å hindre rusk fra sperring rørene. Lå geotekstil stoff over overflaten som en ekstra sperre.

•Mix like store deler av sand og jord og Hell blandingen i gjenværende kanalen. Dekk eksponert jord med Bermuda gressfrø, ryegrass frø eller en annen flom-tolerant bunndekkende. Legge 1/2 tommers strå over frø å holde den blåser bort.