Hvordan installere Andersen Hung vinduene

May 3

Hvordan installere Andersen Hung vinduene

Andersen Windows gjør en komplett linje av arkitektoniske stiler for bolig- og installasjon. For hjemmebruk er den vanligste stilen vinduet stilen dobbel hang, rute-over-rute. I dobbel - hung vindu er både øvre og nedre sashes bevegelige. Den øverste rammen vil komme ned, slik at ventilasjon på toppen av rammen. Bunnen rammen kommer opp, slik at ventilasjonen i bunnen. Andersen windows installeres ved hjelp av det meste, men med spesifikke instruksjoner om blinke for å bevare garantien på windows.

Instruksjoner

•Measure vinduet åpner vannrett og loddrett for riktig passform før du installerer Andersen vinduet. Måle diagonalt i begge retninger slik at åpningen er firkantet. To målene skal samsvare med i 1/8 tommer. Bruk en hammer til å slå sidene inn eller ut litt rette den etter behov.

•Skjære huset brytes på øverste hjørnene av vinduet åpner, diagonalt opp og fra midten ca 5 til 6 inches. Brett forlengelsesklaffen opp og tape den til housewrap ovenfor for å holde det ut av veien. Passer formable metallic blinkende til bunnen terskel, fungerer det i hjørner å hindre boble. Stifte det på plass på veggen med en pneumatisk stifting gun.

•Plasser tre mellomlegg i hjørnene på terskel. Kjøre en perle av dør og vindu caulk rundt kanten av åpningen på veggen. Setter vinduet i åpning fra utsiden og Midtstiller den horisontalt. Kjøre en skrue gjennom flensen rundt vinduet, en øverste hjørne, å holde vinduet i åpningen mens det er å være shimmet. Låse sash låsen.

•Wedge mellomlegg mellom side vinduet jambs og veggen rammen i øvre og nedre hjørnene og i hver side til å holde vinduet fast. Plasser et nivå på bunnen terskel og justere mellomlegg under behov midtstille boblen i indikatoren. Når to side jambs og måle vinduet vannrett på toppen, midten og bunnen. Måle vinduet diagonalt i begge retninger. Justere mellomlegg som trengs for å foreta horisontale målinger matche og diagonal målinger like hverandre.

•Stasjon monteringsbraketten skruer gjennom trim flensen rundt utenfor ansiktet av vinduet på begge sider og øverst å feste det fast til veggen. Bruk tre skruer på toppen og fire på hver side. La bunnen ledige.

•Peel støtte fra selvstyrte overholder blinkende strimler og passer dem med en lang kant i hver side av vinduet med kanten under trim ved siden av vinduet mot veggen. Bruk en perle av dør og vindu caulk langs den øverste kanten på vinduskarmen på utsiden og passer drypp hetten på toppen med kortsiden overlappende toppen av rammen og høyere flensen mot veggen. Bruke blinkende stripen langs toppen, overlappende siden strimler, med sin nederkant på drypp cap. Slipp båndet og brett huset brytes ned, overlappe blinkende øverst i vinduet.

•Skjære mellomlegg skyll med vinduskarmen bruke et verktøy kniv til å score dem og deretter knuse dem med en hammer. Bruk en drill til å fjerne skruene fra plast pakking klipp og fjerne dem. Pack skum backer stav inn i gapet mellom vinduet jamb og veggen rammen, bruke en sparkel trykke stangen på plass. Reparer langs sidesømmen i vinduet over backer stangen.