Hvordan installere aircondition filtre

April 28

Hvordan installere aircondition filtre

En av de viktigste bitene av vedlikehold for å holde et klimaanlegg knirkefritt er utskifting av luftfiltre. Effektiv filtre holder innsiden av rørledningene renere enn mindre effektiv filter elementer. Resultatet er hyppigere erstatning. En god tommelfingerregel er Erstatt bolig aircondition filter elementer hver måned. Besparelsene på energi og fremtidige klimaanlegget vedlikehold vil langt oppveie kostnaden av filtre.

Instruksjoner

•Locate avkastningen luften røret til klimaanlegget. Hvis det er bare en utenfor enheten, er sjansene det er bare ett tilbake luftfilteret inne i hjemmet. Ofte plassert på taket av mer moderne boliger, er retur filterhuset større enn klimaanlegg registre lossing luft inn i hjemmet.

•Fjern skruene eller unlatch kategoriene for å åpne Filtrer rutenettet. To er lås vanlig på filteret rutenettet dekker. Noen bruker skruen som fester knytte rutenettet, mens andre låsene. Hvis skruene ikke er synlige på filteret rutenettet forsiden, se etter to innfelte låsene på samme side av dekselet. Motsatt side av dekselet har hengsler svinges rutenettet og du får tilgang til.

•Ta en flat skrutrekker, smør kniv eller skjeen og flip låsene åpne ved å trekke dem ut. Når låsene er på en 90 graders vinkel, er de helt åpen. Svinges rutenettet og fjerne filterelementet inni.

•Rengjør luft lamellene og indre rammen av retur filterhuset med ren pensel eller støv. Fjern overflødig støv og akkumulering av skitt å forlenge levetiden til det nye filteret.

•Sett det nye klimaanlegg filteret i rammen gjør at pilene på ytterkanten av filteret er pekte mot innsiden av røret. Trykk bestemt filteret på plass uten å forvrenge papp rammen.

•Lukk filter skjermen døren skyll med rammen. Lukk låseklemmene på døren ved å trykke dem innover mot filteret rutenettet til de er flush. Hvis skruer brukes å holde rutenettet på plass, bruk skrutrekkeren og installere skruene til stramt. Kontroller filteret i et par uker.

Tips og advarsler

  • Filteret størrelsen er trykt på papp rammen langs ytterkanten av filteret.
  • Alltid installere riktig størrelse filteret; selv et lite luft gap mellom filteret og filterhuset gjør mye støv og komme inn klimaanlegg systemet.
  • Deaktivere klimaanlegget før fjerne filteret døren og service klimaanlegget filteret.