Hvordan installere 3/8-tommers konstruert tregulv

August 31

Hvordan installere 3/8-tommers konstruert tregulv

3/8-tommers konstruert laminatgulv ser ut som ekte hardvedgulv gulv bortsett fra det er presisjon produsert med stramme toleransegrenser. Dette betyr gulv installeres enkelt fordi det er alle ensartet tykkelse og bredde. I de fleste tilfeller, når du kjøper utviklet gulv kommer den i ulike lengder så kan du utsette radene for å gi et solid sikringsanlegg gulv ingen ekstra kutte.

Instruksjoner

•Patch noen dypper i gulvet større enn 1/8-tommers dyp med tre filler og vente 24 timer for forbindelser til tørk. Nivå eksisterende gulvet med en etasje sander slik sub gulvet er flatt før du begynner å jobbe.

•Plasser 1/8-tommers shims langs hver vegg som avstandsstykker hindre utvikling styrene i butting mot veggen. Konstruert planker trenger plass å utvide med temperatur og luftfuktighet. Hvis styrene rumpe mot veggen, vil styrene spenne midt i rommet.

•Sett det første brettet mot 1/8-tommers mellomlegg i hjørnet av rommet langs lengste veggen. Posisjon brettet slik sporet ansikter mellomlaget og tungen styrets møter i rommet.

•Plasser spissen av brad spikerpistol i en 45 graders vinkel over tungen i styret og stasjonen i en brad spiker hver 6 inches ned lengden på brettet.

•Butt andre styret i rad opp med først og fest den med brad negler. Gjenta dette til du kommer til slutten av den første raden. Styrene er tilfeldig lengde så du må gå gjennom det hoper å finne en som passer på slutten av raden. Hvis du ikke finner en, må du kutte en eksisterende bord til ønsket lengde med en mitra så.

•Sett det første brettet for den andre raden mot det første brettet i den første raden. Kontroller at styrene ikke er like lengder. Dette vil sikre andre rad vakler av først som lager en sikringsanlegg etasje.

•Tape tungen og riller over styrene med en gummihammer og deretter sikre styret med brad nail gun. Legge til ekstra planker for å fullføre den andre raden. Igjen Velg styrene som ikke tillater noen ender av styrene i raden én og to linje opp sammen.

•Gjenta denne prosessen for alle radene i rommet.