Hvordan innsatsen en gråtende piletre

May 5

Hvordan innsatsen en gråtende piletre

Gråtende willow (Salix spp.) vokser 35-45 fot høye og sprer seg 35-45 fot bred, produserer lange grener som droop nesten til bakken som treet vokser. Grenene koble i en bred, avrundet krone og er utsatt for brudd. Gråtende piletre vokser raskt og kan trenger støtte de første par årene som de får sterkere. Staking brukes til å støtte et tre når det ikke kan stå uten hjelp, er truet av sterk vind eller bakken rundt røttene er underlagt frost tungt.

Instruksjoner

•Stasjon et metall tre innsats 6 inches i bakken med en hammer utenfor drypp linje og rootball av gråtende willow så du ikke skader røttene. Plass innsatsen til uforstyrret jord og i rett vinkel til den rådende vinden. Plass en innsats rett overfor det første ettall med treet mellom dem.

•Determine høyden på bånd på treet ved å holde bagasjerommet med én hånd 6 tommer over bakken. Hvis bagasjerommet bøyer over hånden, flytte opp et par inches. Fortsette å jobbe deg oppover tømmerstokken til du kommer til punktet hvor stammen ikke bøye. Merk bagasjerommet 6 inches over dette punktet med en permanent penn.

•Skjære to stykker hageslange av gamle med en skarp kniv. Hver brikke skal være lang nok til å vikle rundt diameter av stammen. Tråden en lengde av wire som er 12 inches lenger så to ganger avstanden fra innsatsen til tømmerstokken gjennom en av bitene av slangen. Midtstill slangen på ledningen.

•Wrap slangen arb rundt stammen på det markerte punktet. Vri ledningen to ganger for å holde slangen sklir langs ledningen. Tømmerstokken bør være i en slange dekket wire loop.

•Wrap de løse endene av ledningen rundt treet innsats. Fullfør wrap med kutt endene av kabelen mellom innsatsen og treet. Dette holder utsatt endene på tråden på innsiden av innsatsen så de ikke klø eller skade noen gå for nær til tre innsatsen. Vri ender med et par tenger å sikre ledningen.

•Installer andre ledningen bare som den første ledningen. Inspisere og løsne ledningene sporadisk som gråtende willow vokser å hindre omkransar stammen. Fjern innsatsen når treet får nok styrke til å stå alene. Dette skjer vanligvis i ett til to år.

Tips og advarsler

  • Gråtende willow trær trives i fuktige og fuktig jord. De vil fortsatt vokse i tørrere bakken, men må regelmessig vanning.
  • Overflaten røttene av gråtende willows er veldig tøff og sterk. Røttene kan løfte fortauet deler og skade gressklippere under gress klipping. Holde disse tingene i tankene når du planlegger plasseringen av treet.