Hvordan identifiserer blod flekker på historiske tregulv

June 22

Hvordan identifiserer blod flekker på historiske tregulv

Når du kjøper et historisk hus, vil du ofte vet ikke om historien til huset. Elementene igjen i huset, kombinert med flekker på gulv og vegger, gir deg litt innsikt i hva kunne ha skjedd der i siste. Finne blod eller ser ut blod, på tregulv er ikke nødvendigvis et tegn på at noe skumle skjedd, så det kan bare bety en skadet dyr eller annen mindre problem. Hvis du ser flekker på treet og ikke vet hva de er, se etter måter å identifisere mulig blod.

Instruksjoner

•DIP et papir håndkle i hydrogen peroxide og gni den på gulvet. Hvis du har noen gang ryddet et kutt eller skrap med peroxide, så du vet hvor raskt det tørker bort blodet og samme gjelder gulv. Gni gulvet med fuktet håndkle og sjekk bunnen for en rød eller mørk brun farge, som angir blod.

Slå av lyset i rommet og på tilgrensende rom og skinne svart lys direkte på gulvet. Blod tar på en mørk farge, og synes å gløde når svart lys skinner direkte på den. Hvis flekken ser hvit eller fargerike under lys, så det er ikke en blod flekk.

•Kontroller frisk flekker ved å gni papirhåndkle direkte mot flekken. Hvis du er bekymret om hvor blod kom fra, deretter dekke hendene med hansker først. Hvis flekken er vått og ser rød eller brun på håndkleet, så er det sannsynligvis blod.

•Bruk hydrogenperoksid på en annen måte å se etter blod flekker. Hell en liten mengde peroxide i flaske hetten og hell direkte på gulvet. Enzymer i blodet føre peroxide til fizz når to blander. Du kan eventuelt bruke en øye dropper for å plassere peroxide på flekken.

•Fjern blod flekker fra tre gulv av helle hydrogenperoksid direkte på et papirhåndkle og gni det lett mot gulvet. Bruke en ren papirhåndkle hver gang en blir mettet, for å holde blodet fra soaking i gulvene. La tørre over natten.

Tips og advarsler

  • Hvis gulvene er spesielt behandlet, malt eller beiset, må du teste peroxide på et lite område først. Se etter eventuelle tegn på at det kan spise gjennom overflaten av maling eller flekker.