Hvordan Hybrid blomster opprettes

January 19

Hvordan Hybrid blomster opprettes

Mange av dagens beste planter er resultatet av hybridisering, prosessen som pollen produsert av blomsten av ett anlegg er bevisst plassert på stigmatisering (kvinnelige pollen reseptor) av blomsten av en annen plante for å lage avkom med spesifikke egenskaper.

Naturlig hybrider

Naturen har produsert hybrider i tusenvis av år. Pollinerende insekter bære pollen fra ett anlegg til et annet. Noen ganger, hvis pollen produsere anlegg og pollen mottar anlegget er forskjellige arter eller selv slekter, er resultatet av pollen en ny hybrid.

Menneskeskapt hybrider

Plante oppdretter vanligvis begynner med to arter innen samme slekten, hver har ønskelig egenskaper. For eksempel kan en art ha store blomster, mens den andre har en kompakt vekst vane. Bevisst krysset-formering eller blanding av de to artene kan gi en kompakt avkom med store blomster.

Selektiv formering

Hybridisering ofte oppstår i forbindelse med selektiv formering, som starter når bøndene plante hundrevis av planter med en variasjon. Når de blomst, Velg bøndene avkom som uttrykker en bestemt egenskap - store blomster, for eksempel, de sterkt. Prosessen gjentas til trekk er uttrykt i alle avkom.