Hvordan & hvor du vil plante rød salvie

March 11

Hvordan & hvor du vil plante rød salvie

Det er mange forskjellige typer salvia planter. En av de mest populære og slående salvias kalles rød salvie. Dette høye og bustete rødt-blomstret anlegget er lett å vokse og belønner en gartner med langvarig blomstrer som vil sette på en fargerik show for de fleste av vekstsesongen.

Hardførhet-soner

Rød salvie kan være dyrket året rundt i USDA hardførhet soner 9 og 10 og som en årlig blomst i alle kaldere hardførhet-soner. Rød salvie er følsom for kulde temperaturer og tåler ikke temperaturer under 32 grader.

Planting

Plante rød salvie i plante som mottar full sol hver dag. Forbedre jorda med kompost slik at jorda vil holde på fuktigheten. Plantene bør være lik avstand mellom 8 og 10 inches hverandre når de først er plantet. Som de vokser større, vil de fylle plassen og produsere en heltrukket linje av røde blomster. Vær oppmerksom på at den gjennomsnittlige høyden av rød salvie planter er mellom 1 og 3 fot høy. Ikke plass den røde salvia foran andre varianter som er kortere enn forventet høyden på rød salvie.

Mulching

Å hjelpe jord holde på fuktigheten, mulch rundt rød salvie planter. Spre opp til 3 inches av gresset, makulert blader eller flis rundt planter og vil mulch hindrer ugress, holde på fuktigheten og vil bidra til å forbedre jorda som det dekomponerer.

Vann og mat

Rød salvias foretrekker fuktig jord. Hvis værforholdene er tørr i vekstsesongen, holde jorda fuktig med ekstra vann.Etter planting rød salvie våren, dryss ca 1 ss. en Universal gjødsel på jord rundt foten av plantene. Som det regner, gjødsel vil suge i jorden og vil gi nødvendige næringsstoffer for hele vekstsesongen.

Beskjæring

Klipp falmet blomstrer fra stilkene. Hvis falmet blomstrer er konsekvent beskåret, vil det oppmuntre rød salvie plantene produsere mer blomster gjennom hele vekstsesongen. Trimming av toppen flere inches av planter vil også oppfordre plantene å avle ut i en fyldigere, bushier form i stedet for en høy, bustete figur.

Staking

Hvis den røde salvia planter i et område som er kraftig regnvær eller vind, må plantene staking som de vokser høy. Plasserer en tynn innsats i bakken ved hoved plante stammen og forsiktig fest den røde salvia til innsats med hyssing.