Hvordan høyhastighets polske aluminium

April 30

Hvordan høyhastighets polske aluminium

Aluminium sengetøy som du kjøper i en hardware eller bilbransjen butikken er kjedelig og grå. Aluminium kan poleres for å hente ut en høyglanset glans. Polert aluminium er skinnende og ligner chrome. Høyhastighets poleringsmaskiner vil buff aluminium til en speilet skinne. Kjøpe en roterende poleringsmaskin på en bilbransjen butikken. Velg polering pads som er kompatibel til din poleringsmaskin i forskjellige teksturer fra kurs til fine.

Instruksjoner

•Rengjør aluminium arket med trisodium fosfat. Kjøp TSP med andre renhold forsyninger på jernvarehandel. Skyll og tørke.

•Plasser en grov-korn pute på din roterende poleringsmaskin. Bruk en ert størrelse mengden kutte slipende polsk til pad. Polske spredt puten.

•Vri på poleringsmaskin og trykk den i aluminium ark. Flytt poleringsmaskin over arket. Arket vil bli svart. Fortsett polering til svart kommer av aluminium. Polsk hele arket.

•Continue polering prosessen. Bytte til mindre-grov polering pads og mindre grove polsk. Holde bytte verktøy til du har brukt den beste polske og pute. Skyll panelet med rent vann. Tørr med et mykt håndkle.

•Sett en polering pute å poleringsmaskin. Sette en ert størrelse porsjon Fullfør polsk på puten. Flytte poleringsmaskin over aluminium å hente ut en chrome-lignende glans.

Tips og advarsler

  • For mye polsk kan være mot sin hensikt, forårsaker poleringsmaskin for å skyve rundt for mye. Starte med en liten mengde polsk og legge til flere etter behov.