Hvordan holder du trepellets brenner varmt?

May 12

Hvordan holder du trepellets brenner varmt?

Tre pelletsovner, vedlikeholdes riktig, er en måte å varme en del av eller alle hjemme. Blant sine fordeler: de opprette lille aske og støv, er rolig og trygt og ikke krever hardt arbeid av avrunding opp, dele og stabling tre. I motsetning til gammeldags woodstoves som krever skorsteiner og god plass rundt dem, pelletsovner kan luftes direkte ut gjennom en vegg, og pelletskaminen selv blir varm, men ikke varmt. Pellets brent i ovnen er laget av komprimerte sagflis, flis og andre materialer. Du vil brenne varmt for optimal varmeproduksjon.

Instruksjoner

•Purchase kvalitet trepellets. Hvis posene våt, passere dem. Kjøpe pellets lagret på en forseglet pall uten riper eller tårer. Hvis pellets er utsatt for vann eller kondens, ikke bare gjør de ikke brenne effektivt, men de kan ikke mate inn ovnen Vel, forårsaker kvernen som skyver dem i ovnen til jam.

•Hold ovnen din ren. Hvis brennende potten ikke er renset ut daglig, den "klinkers"---hindrer hard, uforbrente globs av pellets---pellets brenner med optimal. Holde komfyren ren gjør riktig mengde oksygen inn ovnen brenne pellets riktig. Rengjør av komfyren daglig etter at du har slått det ned og det har avkjølt. Bruke en sparkel for å løsne store Ask hauger, og bruk pensel for å feie aske i aske kjelen nedenfor. Bruke kitte kniven til å tømme bunnen av brenne potten før du slipper bryteren som lar asken faller i aske potten.

•Tøm aske potten alle dagene i et metall pan utendørs for å hindre at asken bygge opp.

•Kontroller isolerende ledningen som omgir tilkobling av der døren og komfyr møtes. Hvis dette er lekker, får mye luft, som gjør pellets brenne mindre effektivt.