Hvordan holde vannrør brytes hvis vi mister strøm i vinter

November 14

Hvis du setter en boks med brus i en fryser og la det fryse, vil det sprekke. Det er fordi, som væsken fryser, utvides. Når vannet fryser i et rør, det også utvides og forårsaker en blokkering. Datakanalen kan sprekke på blokkeringen. Selv om den ikke sprekke det, vil fortsatt fryser og utvidelse inne i røret øke vanntrykket mellom blokkeringen og en lukket kranen på slutten av røret. Som vil føre til en ødelagt datakanal. Du kan forhindre at dette skjer i tilfelle ditt hjem mister strøm og kilden av varme.

Instruksjoner

Finne det viktigste vannet ventil i hjemmet og slå den av for å hindre vannrør Hvis strømmen går ut om vinteren.

•Åpne eller fjerne stoppers i hver vask å la vannet å løpe fritt i avløpet.

•Vri på hver varmt og kaldt vann tappekran i huset. La hver tappekran renne helt til vann kommer ut. Slå av kraner. Nå som det er bare luft i vannrør, er det ingen fare for frysing og bryte.

•Vri viktigste vann ventilen tilbake på når strømmen er gjenopprettet. Aktivere alle varmt og kaldt vann kraner til luften er fjernet og rørene er full av vann igjen.

Tips og advarsler

  • Det er et alternativ til drenering vannledninger i huset for å hindre frysing og bryte. La viktigste vann ventilen på. Aktivere hver tappekran akkurat nok slik at de dryppe eller la en liten mengde vann strømme ut. Det er to ulemper til denne metoden: det vil forhindre at vanntrykket bygge opp, men ikke helt forhindre frosne brutt rør og det avfall vann.