Hvordan holde tvunget pærer etter at de har blomstret

September 6

Påskeliljer, krokus, tulipaner og hyacinths tvunget til blomstrende av kunnskapsrike gartnere og barnehage arbeidstakere gitt som gaver i løpet av ferien. Noen mennesker velger å bare kaste planter når de er brukt, men disse pærene kan plantes i hagen, hvor de vil blomstre i mange år. Gitt riktig omsorg, påskeliljer er den enkleste å flytte til hagen, etterfulgt av crocus og Jacinto. Tulipaner noen ganger seg dårlig etter blir tvunget, men hvis du har en liten pott eller nakne lapp i hagen, er det sikkert verd prøver å bevare dem.

Instruksjoner

•Hold plantene vokser aktivt etter blomstrende. Fjerne brukte blomstrer raskt for å motvirke frø formasjon.

•Gå plantene til en kult, men solrik, beliggenhet og gi dem flytende gjødsel. Vann regelmessig til løvverk gul, deretter konisk water av i løpet av omtrent tre uker.

•Tillat bladene å dø tilbake på egenhånd. Fjerne brun bladverket før pærene en forberedt utendørs spotfarge eller potten. At pærene å gå sovende.

•Feed pærene våren med en flytende gjødsel eller granulert slow-release gjødsel og vann regelmessig. Tillate bladverket grønn og dø tilbake uten intervensjon så anlegget kan lagre rikelig med mat for vinteren.

Tips og advarsler

  • Tvunget pærer vanligvis trenger to til tre år å gjenopprette deres indre balanse før de kan blomstre igjen. Holde dem mat og vann, og de vil belønne deg for din tålmodighet.
  • En pære som ikke fremkommer våren overleve ikke vinteren. Hvis ikke noe grønt viser seg i vekstsesongen, kommer det absolutt ikke opp neste år.