Hvordan holde tomatplanter fryser

September 10

Frost og kalde temperaturer kan skade eller drepe tomatplanter. Tiltak for å beskytte plantene fra frysing er nøkkelen til å holde dem i live. Ideelt vil du hindre frost selv når anlegget i seg selv. Dekker planter vil holde temperaturen varmere rundt dem varmere og ward av frost. Denne metoden oppretter en miniatyr drivhuseffekten.

Instruksjoner

•Plasser fleksibel stolper eller bambus stakes rundt er tomatplante. Plasser dem slik at de bøye og trykk rett over toppen av tomatplante. Kontroller at de er sikkert presset i bakken. Hvis du bruker en plante bur, sørg anlegget midtstilles inni den og blader ikke stikker gjennom byrået. Pass også på at anlegget ikke går over bur øverst eller pole høyden.

•Tie toppen av fleksible bambus innsats eller polakkene sammen over anlegget med streng.

•Start øverst på stolper eller bur og vikle plastfolie, som Saran brytes, rundt toppen og sidene til anlegget er fullstendig innkapslet. Ikke la plast touch anlegget i seg selv.

•Fjern dekker buret i penvær. Den ideelle tiden å holde plantene dekket er om natten når frost risikoen er høy og temperaturen er lav.

•POKE små hull med kniven i topper og sider av plast brytes hvis du planlegger å holde anleggene dekket lenger enn overnatting. Dette vil sikre noen luftstrøm får plantene.

Tips og advarsler

  • Yngre tomatplanter er en høyere risiko for skader på grunn av frost oppbygging. Hvis du har begrenset forsyninger, dekk yngre planter først.