Hvordan holde tomat planter varme

April 27

Tomater er søt, rød kyss av sommeren, men det er ikke hvordan de starter. Tomat planter er tappert startet våren, før været har varmet opp. Så er de plantet i utendørs jord som er fortsatt på våren temperaturer, prisgitt uventet mild frost.

Hva er tomat gartneren gjøre? Vel, er her noen trinn å ta for å sikre vakre tomatplanter gjør det til de varme dagene kommer, gi deg hva mange tror er den mest sublime av sommeren behandler.

Instruksjoner

Hold små frøplanter varm innendørs

•Start tomat planter innendørs, frost ca seks uker før din estimerte siste dato. Bruk frøplante skuffer eller små Potter og klynge planter tett sammen. Oppbevar dem i en åpen pappeske å isolere dem. Holde dem i så varm beliggenhet som mulig, særlig om natten.

•Still boksen over en oppvarming pad som er isolert fra vann. Kontroller at puten er satt på lavt, og også at det ikke er en pute som vil slås av automatisk etter to timer. Hvis rommet ikke er varme, drapere et teppe over boksen.

•Bruk en høy lampe, eller du kan henge over boksen. Bruk en 100-watts lyspære angi om tolv til atten tommer over toppen av planter. Dette vil holde plantene dine varme i boksen sin til de når ca fire inches høy, tid til å sette dem i større potter.

•Gå transplantert spirene til en varm, solrik og innendørs plassering. Holde rotere dem daglig for å holde dem vokser rett. Du kan fortsatt holde dem i en boks, beskytte dem om natten med et teppe. Hvis plasseringen skal være neden 40 gradene ºF om natten, flytte dem til et varmere sted for natten.

Holde din tomat planter varmt utendørs

•Transplant spirene til større Potter etter at siste frost datoen har gått. Plass pottene utendørs. La dem i boksen sin for et par dager. Et lag med boble vikle rundt og under Potter og over toppen-, eller vikle hver pott og anlegg i en sirkel av bobleplast, deretter sette dem på et stykke bobleplast.

•Start plante din tomat planter i hagen, i bakken eller deres permanent Potter, når temperaturene på dagtid går over 50 grader Fahrenheit. Du kan kjøpe glass cloches for å dekke dine planter og hjelpe dem samle ekstra varme. Du kan også bruke din bobleplast igjen rundt hver plante og potten med et godt lag. Hvis tomatplanter i potter, satt et stykke bobleplast under pottene.

•Fjern bobleplast eller cloches på dagtid når dagene er varm nok. Fortsette isolerende dem om natten før all fare for sent frost har gått. Du bør ha sunn tomatplanter, høyden, bare uker etter din siste frost.

Tips og advarsler

  • Innpakning tomatplanter i bobleplast er lett. Bare dekke hver med tomat bur (eller en sylinder av kylling wire) pakket med bobleplast. Sikre flyten med plast bånd, og tillate en ekstra tomme nederst for ekstra beskyttelse. Dekk toppen natten før netter varme opp over 45 grader. Gi din tomat planter gradvis tid til "hardner off" (avpass utendørs). Fjerne deres isolasjon på dagtid for den første uken eller to, erstatte den natten. Dagene til fruiting oppført på frø eller stiklinger er datert fra punktet du plasserer dine planter i hagen din.
  • Se din Værmelding for uventet slutten frost. Avdekke planter på dagtid hvis det er varmt, å sørge for at de ikke ser overopphetes.