Hvordan holde toaletter ikke tettes

March 24

Hvordan holde toaletter ikke tettes

Coping med sikkerhetskopierte toalett er en tidkrevende og generelt ubehagelig oppgave, og bekostning av ansette en rørlegger bare legger til den generelle ubehageligheter. For å unngå behovet for en profesjonell hjelp og uunngåelig hodepine som kommer når rørleggerarbeid sikkerhetskopierer, Vis toalettet ditt litt TLC. Godt vedlikehold praksis i utgangspunktet krever lite tid eller energi og kan potensielt spare store penger i forebygges reparasjoner.

Instruksjoner

•Unngå rødme feil ting. Om toalettet kan synes å være en praktisk måte å disposisjon for alt fra tanntråd til tamponger, kan slike elementer forårsake tresko. Floss, for eksempel binder fett og hår å danne en tøff å behandle blokkering som ofte krever profesjonell hjelp. Fuktige kluter, selv om fakturert som "flushable," ikke bryte ned som vanlig toalettpapir gjør, og kan også tette toaletter, ifølge Toiletology nettstedet. Det samme gjelder for kvinners personlig pleie produkter.

•Kontroller vannstanden i toalettets tanken å sikre at det påfyll riktig. Fjern toalett tank lokket og skylle toalettet, ser å se hvis det deretter påfyll helt. Hvis toalett tank påfyll bare halvveis, nettstedet 411 lodd sier, er ikke nok vann akkumuleres i riktig flush. Som gjør at rusk å forbli i rørene og gjør det nødvendig å ringe for profesjonell hjelp.

•Observe flapper å se hvis det kan nok vann til å bli utgitt for kraftige, effektive tømmer. Med tanken lokket av, skylle toalettet og se flapper, som er gummi enheten flyttes opp til slipper vannet i tanken, faller så tilbake på plass for å blokkere vannføring og tillate tank påfyll. Kontroller at når du skylle toalettet i flapper kommer hele veien. Hvis ikke, utilstrekkelig vann slippes for en skikkelig flush, slik at buildup vil akkumuleres i rørene. Hvis det finnes slike problemer, kan du ringe en rørlegger om råd og hjelp.

•Arrange for vanlige avløp inspeksjoner. Akkurat som mennesker, dyr og biler krever avløp systemet av et hus en profesjonell checkup fra tid til annen. Hjem-Fixers anbefaler å ha en profesjonell rørlegger sjekk alt fra toalettet septiktank gang alle seks måneder til et år. Hvis en liten tresko er fanget og behandlet raskt, vil det aldri bli et dyr, plagsom problem.

•Fyll rensing stoffer i toalettet fra tid til annen å rengjøre avløp og kjempe lille tresko før de blir store problemer. Kommersielle toalett-clearing produkter kan helles ned bollen sporadisk, men mange slipper sterke kjemikalier i vann. En helt naturlig løsning anbefaler Quad City ganger noen ganger helle en kopp med eddik og en kopp natron i toalettet, der det vil fizz, boble og hjelpe bryte opp tresko.