Hvordan holde svart og gul Larvene fra planter

October 3

Hvordan holde svart og gul Larvene fra planter

Hvis du har svart og gul Larvene gjemt på plantene dine, du vet det snart: de spiser hull i anlegget blader. Svart og gul Larvene inkluderer svart macleayanus og kål hvit caterpillar. Sommerfugler legge egg våren og sensommeren, betyr at det er to sjanser hver år for caterpillar egg til å klekkes i hagen din. Inspisere anlegg for Larvene fra midten av våren å falle og iverksette tiltak for å redusere skade på avlinger.

Instruksjoner

•Fjern personlige Larvene fra planter for hånd. Rive av gnagerne og flytte dem manuelt. Hvis du bare har et par larvene, er dette en rask og effektiv løsning.

•Coat planter med neem olje hvis pest problemet utvides. Spray neem olje over hele anlegget, misting alle blader, blomster eller utvikle grønnsaker. Neem olje er skånsom nok til at det er trygt å bruke på matavlinger, men effektiv på å drive bort larvene.

•Dekk plantene dine med netting å holde sommerfugler fra plantene dine når du har fjernet alle larvene. Så lenge sommerfugler ikke legge egg det, slipper du caterpillar problemer fremover.