Hvordan holde sommer Squash fra å miste blomstrer & ikke produsere Squash

May 15

Hvordan holde sommer Squash fra å miste blomstrer & ikke produsere Squash

Sommer squash, inkludert zucchini og gul squash, vokse i nesten alle deler av USA i sommermånedene. I tillegg til squash frukt selv, squash blomstrer er også spiselig, og ansett som en delikatesse når dyppet i en lys røren og frityrstekt. Squash produserer både mannlige og kvinnelige blomstrer. Mannlige blomstrer gir pollen å befrukte den kvinnelige blomstrer, som produserer frukt. En squash anlegget kan produsere rikelig frukt, forutsatt de kvinnelige blomstrer er befruktet og lov til å modne. Hvis din squash taper deres blomster, kan dette skyldes flere ulike årsaker.

Instruksjoner

•Plant squash i et godt drenert. Altfor våt jord forårsaker en tilstand som kalles blomstre slutten råte, der blomster av squash, agurk og lignende planter vil råtne og faller fra for mye fuktighet.

•Lære å identifisere mannlige og kvinnelige squash blomstrer. Mannlige blomstrer har lange, tynne stengler. Kvinnelige blomstrer har tykke stammer med en vekst på basen. Denne oppsvulmede veksten er de umodne squash. Squash planter produserer mer mannlige blomstrer enn kvinnelige blomstrer, så hvis du ser innskrumpet og falne mannlige blomstrer som ikke er bestemt grunn til bekymring som noen mannlige blomstrer er igjen for å gjødsle den kvinnelige blomstrer.

•Unngå å bruke plantevernmidler i hagen. Hvis kvinnelige squash blomstrer faller av anlegget sviktende å produsere squash, kan det være fordi de ikke blir befruktet. Squash er primært befruktet av bier, som bærer pollen fra mannlige blomster til kvinnelige blomstene. Kjemiske plantevernmidler kan drepe bier med skadelige insekter. Insektmidler som inneholder carbaryl er spesielt skadelig for bier.

•Fertilize squash blomstrer for hånd. Bruk en liten pensel for å dab på pollen i den mannlige blomstrer. Deretter dab pensel i den kvinnelige blomstrer. Gjør dette flere ganger i uken, og dette bør vellykket gjødsle den kvinnelige blomstrer og tillate dem å produsere squash.