Hvordan holde sølvsmykker lyse

April 21

Å vite hvordan å holde sølv smykker lyse mellom profesjonelle rengjorde er et must for enhver moderne kvinne. Skitne ringer, halskjeder, øredobber og armbånd glitrer ikke, og det kan ta stil fra selv den mest polerte drakter. Fortvil ikke! Du trenger ikke å kjøpe en dyr smykker renere å gjøre dem shine igjen. Faktisk, finner alt du trenger å rense dine favoritt tilbehør biter deg mest sannsynlig rundt huset allerede.

Instruksjoner

Holde sølvsmykker lyse mellom profesjonelle rengjorde

•Ta myk barnets tannbørste og tørr pensel sølv smykker først å fjerne alle løs overflaten smuss og skitt. Arbeid penselen i en liten sirkulær bevegelse, som når du viser en gutt hvordan du børste tennene tilbake. Forsiktig gå over hele stykket, sørge for at du får bust mellom alle steinene og engravings eller inlays å rense dem ut. Dette er hvorfor du bør bruke en ment for barn enn voksne; mindre hodet gjør det lettere å manøvrere bust på alle de små sprekkene av brikkene dine.

•Rinse stykket grundig under klart vann å fjerne alle ekstra partikler som du kanskje har løsnet ved å børste den. Slå den over og over under kranen sørge for at den går gjennom hver kløft. Riste den tørr.

•Legg litt oppvaskmiddel å varme vann i en bolle. Igjen, ta din myk tannbørste og dyppe den i såpevann. For å holde sølv smykker lyse mellom profesjonelle cleanings, forsiktig gå over hele overflaten rengjøring hver liten kløft. Bruk samme sirkulære bevegelser som du brukte da tørr børste for å komme i mellom stein beslag og i graveringer eller inlays. Gjenta trinn to.

•Hold stykket til lys (naturlig sollys fungerer best) hvis det finnes noen leftover gunk som du kanskje har savnet. Slå den rundt for å undersøke hvert innlegg og stein. Hvis det ser ut til å fortsatt være skitne i et område, gjentar du trinn 3 så mange ganger som nødvendig.

•Rengjør på tannbørsten bra ved å skylle den under klart vann, bruker fingrene til å forsiktig skille bust for å fjerne noen akkumulert smuss og skitt. Riste den tørr.

•Squeeze en liten mengde en myk og ikke-whitening tannkrem til hodet på penselen. I de samme sirkulære bevegelsene som du først brukt til rengjøring, gå over brikken godt.

•Rinse fjerner stykket under rennende vann til alle tannkrem rester er borte. Igjen, Undersøk det under lys å være sikker på at du fikk alt. Riste den og så la dem lufttørke resten av veien.

•Ta en myk klut og gni stykket å fjerne alle de vann flekkene. Triks om hvordan å holde sølv smykker lyse mellom profesjonelle rengjorde er en buff det til en skinne etter benytter denne metoden for å rengjøre bitene selv.

Tips og advarsler

  • Nå som du lært å holde din sølvsmykker lyse mellom profesjonelle cleanings, må du rengjøre dem minst en gang annenhver uke selv o vedlikeholde gnisten.
  • Kontroller at din avløp er sikkert i vasken før skylling slik at du ikke mister noe ned i rørene!