Hvordan holde Potted tomatplanter fuktig

December 3

Potted tomatplanter er praktisk for Gartner som ikke har et plott av land eller i yards med dårlig jordsmonn. Et viktig aspekt av omsorg for beholder tomater vanner regelmessig. Jord holdes fuktig å oppmuntre god vekst.

Instruksjoner

Enkle trinn

•Mulch toppen av din beholder med mulch i hagen butikken eller et lag av kompost fra kompost bin. Mulch bidrar til å regulere fuktigheten i jorden ved å redusere vann graden av absorpsjon slik at overwatering eller underwatering ikke overvelde planter.

•Kontroller din planter hver dag for å se om de må vanning. Så tidlig om morgenen er best, gjør det en del av morgenrutine - eksempel Våkn opp, start kaffe, og sjekk på og muligens vann tomatplanter.

•Et tomatene før vannet begynner å renne fra bunnen av potten. Ikke vann med mindre den øverste tommen jord er tørr. Du må kanskje vann daglig siden beholder plantene har ingen kilde for fuktighet.

Avanserte trinn

Kjøp vann innsats å unngå å vann din beholdere ofte. Dette komme i glass og plast versjoner - fylle dem med vann og invertere dem i jorden. Vann drypper fra bålet som jord dries, konsekvent holde jorda fuktig.

•Consider en selvtillit vanning beholder systemet. De kan kjøpt eller laget av store plast storage totes. Selvtillit vanning beholderne tillater tomatplanter å ta opp vann direkte gjennom sine røtter. De er ikke en erstatning for vanlig oppmerksomhet på plantene dine, men kan du gå ut av byen for et par dager uten å bekymre vanning.

•Another alternativet er å sette opp et drypp vanning slangen systemet hvis din tomat beholdere er utendørs. Men dette reduserer muligheten til å flytte din beholdere raskt til andre steder å maksimere sollys, og har slanger liggende kan også være en sikkerhetsrisiko.

Tips og advarsler

  • Hvis tomatene blir splitting deres hud regelmessig, kan du være overwatering dem.
  • Hvis plantene er ute skadet, syk, eller produsere skadet frukt, kan utilstrekkelig vanning ikke være skyldige. En for liten beholder, skadedyrangrep eller for mye eller for lite gjødsel kan også føre til sykelig tomatplanter.