Hvordan holde planteetere fra planter

August 11

Hvordan holde planteetere fra planter

Planteetere, eller plante-spising dyr, kan føre til alle slags skader bolig og landbruk. Plante-spising dyr oppsøke frukt, frø og grønnsaker dyrket av mennesker og kan ødelegge en avling. Det er flere måter å hindre og forhindre dyr fra spise eller ellers skade planter. For å eliminere trusselen, vil en velprøvd metode og DIY ferdigheter for å sette det på plass være nødvendig.

Instruksjoner

•Determine hva slags dyr spiser planter. Bruk miljøfaktorer og ledetråder for å foreta en kvalifisert gjetning om hva slags pest du arbeider med. For eksempel hvis bit er høyt oppe på planter, kan hjort være årsaken. Hvis det finnes hull i og rundt hagen, er føflekker god mistenkte.

•Build opp planting området å avskrekke dyr fra nær planter selv. Opprett skitt hauger rundt planterøttene og rader til hindre bakken dyr fra å komme nær nok til å spise dem. Gjøre mellomrommene mellom planter som smale og grøft-like som mulig slik at små dyr vil føler seg utsatt når nærmer seg, og vil vende og oppsøke et lettere måltid.

•Installer plantearter som er naturlig deterrents å plage dyr. En rekke planter inkludert hvitløk, løk, crown imperial, lavendel og marigolds alle produsere uønskede smaker og lukter. Dyr vil unngå duften av disse anleggene, og vil unngå å komme forbi dem å nå planter. Planter med fuzzy blader, og de med torner er også en plage for pest dyr, som vil heller slå bort enn håndtere konsekvensene.

Sette inn en beskyttende gjerde. Det er viktig å vite hva slags skadedyr du har slik at riktig størrelse og styrke gjerde kan installeres. Et gjerde som står rundt 2 fot høy og 6 inches under overflaten med stramme oppføring hull vil være nok for de fleste av de mindre skadedyr. Føflekker vil tunnel under gjerder og ekorn kan finne veien gjennom eller rundt omtrent alt. For større pest som hjort er et gjerde som står minst 8 fot nødvendig.

•Hold en hund i hagen. De fleste planteetere redd av et høyt og allestedsnærværende rovdyr og nærmer ikke planter. For fugler og små dyr gjør en plast ugle eller andre rovfugl planter for farlig å prøve. Plass en statue av en truende fugl på et synlig område kontrollere planter, hvor dyrene er sikker på å oppdage det. Mekanisk deterrents kan også arbeide. For eksempel aktiveres bevegelsesdetektorer vannstråler eller noisemakers når dyr tilnærming og skremme dem til å forlate

•Spray økologisk pest repellents rundt hagen eller hagen. Disse naturlige repellents er laget av noen av de smellier og mindre appetittvekkende duften i naturen og har samme effekt på dyr som de gjør på folk. Noen inneholder bortskjemt egg, hvitløk og krydret elementer som brenner nesen. Andre inneholder urinen av predator dyr, som hindrer planteetere nærmer av frykt. Disse repellents kan kjøpt eller laget hjemme.

Tips og advarsler

  • Planter er ofte ikke drept med fest planteetere. Med planter som har vært sterkt kutte ned av dyr vil overleve og gå tilbake til helse.
  • Ingen en teknikk fungerer alltid. Dyr blir vant til barrierene mellom dem og planter de ønsker. Over tid vil de justere. Du må sannsynligvis rotere forsvar for å holde dyr fra voksende altfor komfortabel med noen frastøtende.
  • Bruk av kjemiske plantevernmidler kan være farlig for mennesker og dyr.