Hvordan holde Palmetto feil av huset

September 25

Når du tillater en palmetto bug (American kakerlakk) å gjøre sin vei inn i hjemmet ditt, er det bare et tidsspørsmål før flere bugs delta i deres rekker. Dette er fordi palmetto feilen kan legge 16 egg på en gang, og det tar bare ca 60 dager for disse egg til å klekkes. The palmetto bug trives i områder som er mørk og fuktig. De elsker mat. Ved å vite hva palmetto bugs som, er du bevæpnet med nødvendig informasjon for å holde palmetto feil ut av huset.

Instruksjoner

•Sprinkle noen av borsyre renere rundt utenfor innganger hjem og steder palmetto feilen kanskje prøver å skjule, slik som under tellere, langs baseboards, i mørke områder som skap og nær vannrør.

•Plasser mort feller eller klebrige feller i eller rundt hjemmet ditt. Klissete feller har et lim som tiltrekker og dreper palmetto feilen. Uansett hvilken felle type du velger, plassere dem i områder av ditt hjem, som nevnt i forrige trinn, der den palmetto bug tendens til å skjule.

•Refrain fra å forlate din Vinduer og dører åpne med mindre du har skjermer på dem for å holde palmetto feil.

•Kontroller rundt dører og Vinduer for små hullene eller åpninger. Disse hullene gir palmetto bugs enkel tilgang inn i hjemmet ditt. Derfor kan du ta forholdsregler for å forsegle disse hullene å blokkere inngangen.

•Unngå mat ut og oppvask legging rundt. Dette vil bare tiltrekke flere bugs.

•Fix noen lekkasjer fra vann rør i hjemmet. Stående vann og fuktighet som er forårsaket av lekkasje vil tiltrekke palmetto feilen.