Hvordan holde mus kommer i isolasjon mellom en kokeplate & ovnen vegg

February 8

Mus er felles husholdning skadedyr. Gnagere er kjent for å lage hjem omtrent hvor i et hjem, vegger loft og selv isolasjon i en ovn. Mens det er alltid en bedre valgmuligheten å ringe en profesjonell å håndtere fjerne mus på en human måte, kan du bruke noen metoder for å hindre mus fra å hvitevarer, spesielt komfyren. De beste to måtene å holde mus ut av kjøkkenet gjennom sanitær og sikre musene ikke har en måte inne.

Instruksjoner

•Rengjør hele området rundt ovnen og inne komfyren ovnen ofte. Mus er tiltrukket områder med lukt. Fordi du koker med ovnen, finnes en større sjanse for mus å hule i isolasjon på ovnen vegger, ifølge United dyreliv.

•Plasser tre snapin mousetraps i ovnen eller komfyren toppen av rekkevidde for små barn og kjæledyr. Feste feller er vanligvis det beste alternativet for å fange mus og for fjerning. Holde dem ut av isolasjon ved å trekke oppmerksomheten til fellen med agn som et stykke ost eller peanøttsmør. Dette fungerer best hvis bare ett museklikk er i hjemmet.

•Plasser bomull baller fuktet med peppermynte olje i ovnen, nær vegger og under kokeplate. Mus unngå duften av peppermynte olje. Fordi du ikke kanskje ønsker plantevernmidler eller gift rundt kokeplate og ovn, bruke den naturlige oljen er et alternativ og vil avskrekke mus fra nær ovnen og isolasjon.