Hvordan holde mikrofiber sofaer fra ser rotete

January 14

Hvordan holde mikrofiber sofaer fra ser rotete

Mikrofiber sofaer er felles og funnet i mange hjem, vanligvis forlater deg med en rimelig møbler alternativ som vil vare mange år uten forverrer seg. Som med mange typer stoppede møbler, kan microfiber sofaen noen ganger se skitne og rotete. For å holde møbler ser sitt beste, rengjør den regelmessig med en rutine trygt for mikrofiber og effektiv nok til å holde seg ren og stelt.

Instruksjoner

• Kjør et vakuum over mikrofiber sofaen regelmessig for å fjerne alle løst smuss og oppbygging og mikrofiber gratis løs rusk. Fjerne innleggene, og vakuum under og rundt alle sømmer søm.

•Fargeringer lo Rull over mikrofiber fjerne dyrehår, lo og andre elementer som vakuum ikke fjerner. Dette fungerer spesielt godt for en rask opprydding når du ikke har tid til vakuum eller hvis du har kjæledyr i hjemmet, og stadig har problemer med hår buildup på mikrofiber.

•Spot rengjøre rester med en fuktig rengjøring fille, og legge til noen dråper av vaskemiddel fille for tunge buildup. Gni i sirkulære bevegelser over området for å fjerne oppbygging før alle rester er fjernet. Skyll rengjøring fille, vri, og tørk over mikrofiber og tillate sofaen å air-dry. Ikke bruk store mengder vann eller dryppende våt filler på sofaen, som denne fuktighet kan suge inn padding og føre til lukt og mugg.