Hvordan holde maur fra innganger

September 25

Hvordan holde maur fra innganger

Maur har en måte å alvorlig plage folk, spesielt når de er inne deres hjem. Holde maur bort er ofte vanskelig, som sin lille størrelse tillater dem å komme inn den minste åpninger. De er også følsom for liten beløpene av næringen synes å finne det spredt smule tilfeldigvis bor din tellere. Maur vil ofte oppsøke innganger og tilbringer tid speideren og leter etter måter å få inn gjennom dem. Heldigvis noen teknikker er tilgjengelig som kan holde små insekter av innganger.

Instruksjoner

•Spray maur vises med et insektmiddel. Spray vil drepe den berørte maur og vil forlate gjenværende toksisitet rundt inngangen for andre maur. Andre maur som tilfeldigvis gå på inngangen vil oppleve den insektmiddel effekter i tillegg.

•Plasser klissete feller foran inngangen. Limet fanger maur som forsøker å scurry over. Kast klissete fellen ved å kaste den i søpla.

•Sprinkle baby pulver, cayenne pepper, nellik og laurbærblad rundt inngangen. Maur vanligvis misliker måten disse produktene lukt og vil holde deg unna dem..

•Fyll ½ kopp hver vann og hvit eddik i en sprayflaske og riste å blande innholdet. Spray maur med løsningen og tørke dem med et papirhåndkle. Spray områdene der de var bare gikk bort for å slette sine duft stier. Hvis maur ikke lukter der andre maur har reist, bli de ofte borte.

Tips og advarsler

  • Legge til 10 dråper tea tree olje eddik og vann blandingen til enda mer ant-kampene og desinfiserende kraft.
  • Bruk caulk eller en annen fyllmasse for å forsegle alle sprekker, hull eller hull i inngang at maurene å snike seg gjennom.