Hvordan holde maur av mitt Pavers

August 18

Hvordan holde maur av mitt Pavers

Det er ingen garanti for at du kan løse en maur problem mellom pavers patio eller gangvei, kan du ta skritt for å redusere sannsynligheten for en skjemmende og plagsomme infestation. Den første linjen i forsvaret er å ha pavers installert over knust grus og sand lag som har blitt komprimert før utleggermaskin. Installere utleggere direkte over skitt er en åpen invitasjon, ikke bare maur, men en rekke andre legged, vinger og forankret skadedyr. I tillegg til en kvalitet installasjon, bruker riktig felles sand fungerer som den siste linjen i forsvaret, og reduserer forekomsten av maur tar seg i ditt landskapsarbeid.

Instruksjoner

•Velg din polymere sand. Det er tilgjengelig gjennom en rekke produsenter i grunnleggende brun og grå farger. Variasjoner i farge blir stadig mer populært, slik at du kan tilpasse utseendet på terrassen eller gangvei.

•Vri på lokale værmelding før du begynner å sikre at ingen nedbør er prognosen mens du skal installere sanden. Siden polymere sand aktiveres av vann, er rengjøring av en våt utleggermaskin overflate et mareritt. En tørr dag er avgjørende for en problemfri installasjon.

•Fyll sand ut på utleggere overflate. Bruk nok som det kan være feide over topper av alle pavers og tillatt å falle i leddene.

•Start feiende. Fyll hver joint til toppen før du fortsetter til neste.

•Bruk en sabotasje (disse kan leies fra utstyret rentals) komprimere pavers og polymere sand i leddene.

•Gjenta programmet sand og tamping opptil tre ganger, er sikker på siste programmet til å fylle alle minuscule sprekk og kløft mellom pavers. Det må være pakket og solid for å være effektiv mot maur.

•Rengjør av alle spor av sanden fra toppen av pavers med en kost eller blåser. Komme inn noen hjørner hvor sand kan skjule. Dette er viktig for god jakt sluttproduktet.

•Mist vann over pavers og ledd med en hageslange, både å rense eventuelle gjenværende støv eller partikler bort uten å forstyrre sand i leddene og aktivere polymere sanden. Begynne på det høyeste punktet på terrassen eller gangvei og jobb deg nedover.

•Tillat sand for å kurere to15 minutter. Vanntåke aktiverer sanden og det begynner å bånd, og forherde mellom pavers. Tåke igjen er etter 10-15 minutter opp. Ta opptil 24 timer for fullstendig herding, men følg produsentens retningslinjer for tørking ganger.

Tips og advarsler

  • Unngå gå over sanden i minst 20 minutter etter misting, eller det kan holde seg til din sko og dro ut og spores. For best resultat tillate full herding tiden før gående på pavers.