Hvordan holde maur av mat

June 26

Maur er en type skadedyr som trives med kjøkken av boliger. Maurene komme gjennom små åpninger og sprekk fra utenfor når de forstand mat. En gang inne i huset, kan de begynne ravishing matvarer og sette opp hekker i skap eller spiskammeret. Maur vanligvis får i sukker, kjeks og andre tørre varer. Det finnes flere tiltak du kan ta for å hindre maur fra forurensende kjøkkenet og spise maten.

Instruksjoner

•Rengjør kjøkkenet grundig. Rengjøring kjøkkenet er det første trinnet i kontrollere maur og hindre dem fra å komme inn i maten. Kontroller at å feie alle smuler ut fra apparater, spesielt kjøleskapet, og rundt søppelbøtta. Du må kanskje feie og mopp ofte om sommeren maur hindre kommer innsiden for mat.

Kjøp lufttette beholdere som til å lagre mat. Slike beholdere kan finnes i en rekke materialer (som glass og plast), samt former og størrelser. Du bør lagre frokostblandinger, sukker, mel, havregryn og alt annet du mistenker maur kan komme inn i en lufttett beholder.

•Unngå kjøpe mat samtidig som du ikke skal bruke en stund. Har en stor mengde mat lagret inne din kabinettene er en måte å tiltrekke maur. I stedet, Kjøp mindre mengder som du kan bruke relativt raskt.

•Få kvitt noen matvarer som ser ut som de kunne ha blitt forurense av maur, som eske frokostblandinger. Det kan være maur lever inne.

•Throw bort alle matvarer som har gått sin utløpsdato. Dette er et generelt sunt praksis, og en annen måte å sikre at du ikke har overmål næringen i huset.

•Tørk ned tellere, hyller og skap med en skvett av eddik i en vaskeklut. Eddik er en naturlig maur frastøtende, som oppfordrer maur å holde maten.

•Plasser bay bladene i skap lagret mat og under kjøleskapet. Laurbærblad, som eddik, avskrekke maur naturlig og effektivt.