Hvordan holde maur av en kompost Bin orm gård

April 4

Hvordan holde maur av en kompost Bin orm gård

Åpne ormen kompost bin bare for å oppdage hva ser ut som en million opptatt små maur scurrying rundt innsiden kan la deg følelsen som om du har den velkjente maur i buksa. Selv om det ikke er vanligvis et problem for innendørs ormen kompost binger, tar maur ofte seg i utenfor hyller, som kan la nybegynner ormen composters riper hodene som de prøver å finne ut hvilken kurs av handling. Holde maur av en kompost bin orm gård er bare et spørsmål om å utvikle en vane å overvåke og vedlikeholde kompost bin regelmessig. Hvis din kasse starter å tiltrekke maur, kan du stoppe dem før de blir en kronisk problem.

Instruksjoner

•Overvåk fuktighetsnivået av din orm bin. Ifølge Santa Cruz County Department of Public Works, tiltrekker en tørr orm bin maur. Spray det øverste laget av sengetøy med en vann-fylt sprayflaske. Rør fuktig sengetøy i og fortsette å fukte den utsatte tørr sengetøy før det er omtrent så fuktig som en vred ut svamp. Føl en håndfull sengetøy sjekke fuktighetsnivået hyllen hver gang du mate din ormer, legge ekstra fuktighet, når nødvendig, særlig i varmt vær.

•Feed din ormer riktig mengde mat. Gir mer mat enn ormer kan spise sitter resultater i å ha maten lenger rundt i din bin, som tiltrekker seg insekter som maur. Som en tommelfingerregel, kan £ 1 av kompost ormer (ca. 1000) oppta ca 1/2 pund av matrester hver dag. Redusere mengden av mat du gir dem hvis gamle rester av mat sitter rundt på hyllen for mer enn to eller tre dager. Vurdere å kjøpe ekstra ormer for å starte en andre orm bin så du har en tilstrekkelig befolkning av ormer for mengden matavfall du gir dem.

•Rengjør utsiden av din orm bin regelmessig med en vinduspusser som inneholder sitron ekstrakt. Spray renere på papirhåndkle og tørk fuktig papirhåndkle over overflaten av bin fjerne alle duft baner som maur måtte forlate etter oppdage din kasse.

•Løft orm bin og installere en maur avskrekkende. Kjøpe fire 4 x 4-tommers bord som er ca 4 til 6 inches lang. Skjær toppene av fire 1 gallon melk mugger og fylle kanner med 3 til 5 tommer vann. Plassere mugger på bakken, sette inn endene av styrene i kanner, og plasser orm bin i styrene.

Tips og advarsler

  • Hvis maur invadere din orm bin, motstå fristelsen til å spray dem med et insektmiddel fordi det kan drepe ormer.