Hvordan holde klor nivåer stabil i et basseng

December 10

Hvordan holde klor nivåer stabil i et basseng

Svømmebasseng er avhengig av regelmessige, stadige doser av en sanitizer for å holde bakterier og forurensninger ut av bassenget. En av de primære sanitizers brukes til å sikre pool vann er klor. Klor eliminerer bakterier, alger og andre forurensninger i vannet som en jevn opprettholdes. Holde klor nivåer jevn i et basseng, avhenger av flere vanlige programmer av klor i ulike former.

Instruksjoner

•Fjern bassenget skimmer kurven og fylling ut eventuelt rusk inneholdt innenfor. Plass kurven i beholderen. Plass 3-tommers store kulde inne det svømmebassenget skimmer kurv. Tabletter i skimmer levere et jevnt nivå av klor rensemiddel i bassenget vann beveger seg gjennom skimmer.

•Plasser kulde i klor matere eller flytende chlorinators knyttet til bassenget systemet. Justere infusjonshastigheten i chlorinator eller mater med ventil håndtaket knyttet til enheten for å matche ønskede nivået av klor som indikert av merkingen på håndtaket.

•Fyll en beholder med vann fra en hage eller vann slange. Kringkaste £ 1 av et klor-baserte detaljert sjokk i beholderen for hver 10.000 gallons av vann i svømmebassenget.

•Stir blandingen inn i beholderen med en pinne eller skje. Hell hele innholdet i beholderen i bassenget vann. Bruk støtfunksjonen i denne måten en gang annenhver uke å holde bassenget renovert og klor nivåene jevn.

Tips og advarsler

  • Teste et utvalg av bassenget for klorinnhold ukentlig å holde oversikt over bassenget er klor nivå.