Hvordan holde kjelleren fra flom

January 4

De vanligste måtene vann kan få i kjelleren er hvis kloakk og avløp er overvunnet av regn eller tett og avløpet sikkerhetskopierer, eller hvis det er en sprekk i stiftelse gulv eller vegger av huset. Stiftelsen sprekker og seepage gjennom foundation vegger ikke anses som alvorlig eller helse-truende kloakk og drainpipe flom, kan noe vann forårsake betydelig skade på kjeller tepper, gulv, paneler, drywalls og møbler. Bruk en av følgende metoder for å hindre kjelleren fra flom.

Instruksjoner

Avløp forbedringer

Sette inn en "standpipe" Hvis vannet kommer inn via et avløp. Skruen eller slippe et stort rør inn i gulvavløp slik at den strekker seg over høyden på gulvet. Flomvannet forblir i standpipe i stedet for å spre i kjelleren.

•Hire en spesialist til å installere en en kloakk tilbakeslagsventil. Dette fører til at vannet kommer fra huset. Denne metoden av drenering korreksjon er moderat dyrt ($2500 til $5000).

Frakobles din nedløpsrør fra drainpipe. Skjær downspout om en fot over hvor den går inn i bakken. Installere en vinklet koblingslinje på cut slutten, deretter legge til en forlengelse røret albuen slik at vannet er rettet fra huset.

Stiftelsen Seepage forbedringer

•Hire en spesialist til å forsegle vegger og gulv, både ute og inne huset. Du kan redusere kostnadene ved reparasjon hvis du forsegle innvendige vegger og sprekker i gulvene selv.

•Installer baseboard vakter. Disse fungerer sammen med interiør tetting å samle fuktighet og fjerne det via en avløp eller sump pumpe.

•Fyll interiør sprekk med profesjonell fugemasse, tilgjengelig gjennom avløp forsyne butikkene. Følg produsentens instruksjoner for sikkerhet og bruk, og bruker ikke tetningsmasse i uventilerte områder i kjelleren.

Tips og advarsler

  • Noen kjelleren-flom korrigerende tiltak kan være svært dyrt, så kontroller at noen spesialister eller entreprenører du leie er lisensiert til å gjøre jobben og kan gi deg referanser fra fornøyde kunder.
  • Aldri direkte vann bevisst mot naboens oppkjørselen eller hus.