Hvordan holde hvitløk atskilt fra løk under plante

December 10

Hvordan holde hvitløk atskilt fra løk under plante

Hvitløk (Allium sativum) er vokst fra fedd, lett separate deler av hvitløk pære. Løk (Allium cepa) er vanligvis vokst fra løk sett, men er også vokst fra frø, avhengig av variasjon. Begge er frost hardfør og vokser best i full sol. Plante hvitløk og løk i lys, godt drenert fruktbar jord. Hvitløk er lett å holde atskilt fra løk, under planting, fordi de er forskjellige former, og hvis du plante frø forskjellen er enda mer tydelig.

Instruksjoner

•IDENTIFY lyspærer. Hvitløk pærer er runde. De er sammensatt av mange fedd som er enkelt delt fra hverandre. Hver fedd er oval formet, med en spiss øverst og litt flat base. De er dekket i en hvitaktig papery hud. Løk sett pærer er mye mindre, de er runde med vinkelstrikk og flat base. De er dekket i en brun papery hud.

•Separat hvitløk pærer fra løk pærer, plasserer dem i egne beholdere. Bryte hvitløk pærer i sine egne cloves.

•Plant lyspærer. Hvitløkfedd er plantet på sensommeren tidlig høst de trenger tre til fire måneder å modne og løpet kalde vinteren, å bryte sine dormancy. Løk pærer er plantet våren så snart jorda kan bearbeides. Plante både hvitløkfedd og løk med vinkelstrikk vendt oppover.

Tips og advarsler

  • Plante hvitløk og løk i separate deler av hagen. Merk stedene med et tegn. Når de kommer opp våren vil du vite hvilke er hvitløk og som er løk. Hvitløk og løk ligne når de vokser.