Hvordan holde huset rent med barn

May 23

Foreldre vet at barna lage rot, og det er nok til å kjøre pen foreldre gal. Komme organisert og tildele ansvar for søl vil tillate en familie å nyte et relativt rent hus og lære barna noen fine livsvisdom.

Instruksjoner

•IDENTIFY verdifulle eiendeler. Det første trinnet å de-rot er å finne ut hvilke leker og eiendeler er de viktigste til barna. Deretter bli kvitt resten.

•Ikke en massiv utrenskning. Start i barnas rom, fortrinnsvis når de finnes ikke. Gå gjennom skuff av skuffen og av-boksen. Ta ut alle de billige ting og leker de ikke lenger spiller med. Sette dette i en boks for veldedighet. Når du er ferdig, ikke prøv å fylle opp den ledige plassen du har opprettet. Når ungene kommer tilbake, Fortell dem du gir lekene til barn som ikke har noen. Om de motstand, la dem plukke en leketøy esken donasjon.

•Contain gutt rot. Sette opp et sted for barna å spille og prøve å holde dem inneholdt denne plassen. Dette etterlater stue og voksen områder leker og andre gutt søl.

•Purchase hyller for hvert barn. Setter navnet sitt på en hylle og la dem kaste sine ting i hyllen når de kommer hjem fra skolen eller spille. Dette vil hjelpe beholde sine ting på ett sted i stedet for hele tellerne kjøkken eller spredt rundt stuen.

•Teach dine barn å rydde opp etter seg. Start med dette i en tidlig alder, rundt to år gammel. Sette et eksempel ved å la barna vite når du plukker, deretter starter barn med små jobber, kanskje plukke opp en eller to leker. Vise barna hvordan du vil rydde opp, og se dem gjøre det. Innlemme rydde opp i deres daglige aktiviteter når det passer.

•Reduser slitasjen mengden ting du kjøper for barna. Kjøpe noen kvalitet varer som koster mer og færre elendige plast elementer som blir strødd om huset.

Er en 30-minutters rydde opp i helgen. Har alle barna pitch med voksne i en halv time å plukke opp huset. Med alle jobber sammen, være huset ryddige på et blunk.

•Ikke vanlige purgings. Annenhver måned, gå gjennom barnas ting igjen og kvitte seg med lekene de ikke lenger spille med og gi lekene til veldedighet. Dette hjelper tilbakeholde rot i sine rom og i huset.

Tips og advarsler

  • Lære å godta at barna er rotete. Huset er ikke skal se perfekt.